-
Evo, ja upravo danas kuhala grah i bio je fenomenalan!
Ovak:
Mladi grah iz škrinje stavila sam da prokipi, izlila vodu i oprala onu pjenu.
Onda sam na malo ulja popržila glavicu luka i mrkvu-dvije narezanu na kockice i malo celera narezanog na sitnije kockice, zalila vodom, ubacila grah, posolila, stavila lovorov list, malo povegetila i ostavila da se kuha oko sat vremena, odn. dok grah nije postao mekan.
Na malo ulja sam kratko popržila brašno (grah mi je jedno od rijetkih jela u kojima mora biti zaprška), ubacila na to češnjak, promiješala, stavila malo crvene paprike, podlila s malo vode, umutila da ne budu grudice i ulijala u grah pa ostavila da prokipi, dodala sitne pužiće, pobiberila i stavila dosta peršinovog lista te kuhala dok se pužići nisu skuhali. Bilo je prefino!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma