Drage moje forumasice. Trebam vasu pomoc. Nama je 3 mjeseca i par dana i do sada dobro dobivamo na tezini pa se jos nisam sa time pocela zabrinjavati ( prvi mjesec 800 drugi 1050 a treci 900) sve u svemu nas Lovro ima 6000 ravno). Medutim taman je nekako uspio napraviti pauze izmedu hranjenja od 3 sata (ne uvijek) i sada smo se prije par dana vratili na pauze od sat i pol do dva. Mlijeka mi se cini nesto manje al nije ni cudo kad se ne stigne ni napraviti. Da ne spominjem uopce neki dnevni ritam spavanja i hranjenja kad taman se najede i opet trazi. Samo da jos nadodam da jede skoro iskljucivo samo jednu dojku a samo povremeno trazi jos ali i onda iz druge potegne samo guc il dva. Da li se radi o skoku u rastu tj. prehrani i kako on izgleda u 3 mj. ????

U pravilu je zadovoljan nakon hranjenja iako je malo nervozniji u zadnje vrijeme. Ta nervoza je cini mi se povezana sa time da je umoran a ne zeli zaspati. To nam je jos jedan problem. Nisam jos nigdije procitala da bebe tako male imaju takvih problema pa bi vas molila za pomoc ako ste se mozda sa necim slicnim susrele.

Narvno o nadohrani i formulama ne namjeravam jos ni razmisljati ako ne moram!!!

Help!!