:D Drage moje, puno vam hvala na odgovorima. Moram priznati da me malo tjesi da imaju i druge bebe probleme sa spavanjem pa to valjda zanci da je i moj mali cvrcak normalna beba. Naime zao mi ga je gledati kako sklapa okice od umora ali se svim silama bori da ih drzi otvorene. Svaku vecer nam treba barem pola sata nunanja i mjenjanja svih mogucih polozaja te pjevanja ili pricanja da bi zaspao. Prica je slicna i po danu samo tu ga ne forsiram da spava nego ga pustim da zaspi kada mu pase. Mozda bi i tu mu trebala odrediti neki ritam ali nisam sigurna kako.
Sto se tice dojenja. Ja mu ne pokusavam diktirati kad ce jesti i u kojim razmacima ali imam osjecaj da bi mogao stalno biti na sisi. Taman pojede podrignem ga i za pola sata on bi ponovo. Iako mu ja pokusavam dati nakon podrigivannja odmah ponovo on vise nece nego trazi opet nakon pola sata do max dva. Naravno da onda imam filing da je stalno na sisi i nikako da uzme neku vecu dozu koja bi onda na moju veliku radost i duze trajala. Svi pisu o nekim duzi, razmacima a moj se vratio na krace. Na moju srecu mlijeka izgleda da imam dovoljno samo moram paziti da dovoljno i pijem.![]()

Odgovori s citatom