Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Docijepljivanje s 5 u 1

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Docijepljivanje s 5 u 1

Sada bi i to trebali obaviti pa me znaima jeli uobičajeno i u Zg. kupiti sam 5 u 1 pa donijeti pedici da se cijepi ili se baš mora kupiti kod pedice.
    Cijena je različita - 400 kod pedice a može se nabaviti za manje u ljekarni.
    U Du. smo kupovali sami i donosili pedici.
    I još me zanima jeli dijete mora biti potpuno zdravo za docijepljivanje tj. smije li kašljati ili ne?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sada bi i to trebali obaviti pa me znaima jeli uobičajeno i u Zg. kupiti sam 5 u 1 pa donijeti pedici da se cijepi ili se baš mora kupiti kod pedice.
    kod svakog pedijatra drugačije, nema "uobičajenog" načina. pitaj svoju pedicu, ali ne vidim zašto ti ne be dopustila da sama doneseš kad je jeftinije (nama je pasalo što je naša sama imala ta cjepiva, da ne moram ja brinuti i hodati po ljekarnama).
    za kašalj, opet nazovi pa pitaj pedijatra.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo prije godinu dana trebali ići na docijepljivanje ali nismo...jel to veliki problem?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Obzirom da u međuvremenu niste pobrali neku od tih boleština, očito nije problem.
    Ali bi bilo dobro što prije obaviti docjepljivanje. Radi poticanja / pojačanja zaštite

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

danas nas je zvala pedijatrica tako da idemo u ponedjeljak

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sretno.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Da ne otvaram novu temu, kada ide docijepljivanje s Infanrixom, tj. Di-te-per? Nakon prve doze cijepiva u prvoj godini?

Piše u kalendaru "u drugoj godini". Pedica ništa ne govori, izbjegavamo ju zasad. Koji je krajnji rok za docijepljivanje?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

M se cijepio prošli tjedan,a to znači da smo kasnili godinu i pol...i pedijatrica nas je zvala da dođemo jel dosta kasnimo

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo svaki put uzimali cjepivo kod pedijatra i plaćali 350 KN, a u ljekarni sam jednom informativno pitala i rekli su mi da košta 400 KN

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •