JUcer nam je Zrinka priredila show program navecer - bila je umorna, Vedran ju je razljutio jer joj nije dao neku igracku, onda je njena omiljena pidzama bila u pranju pa je morala obuci drugi i pocela se batrgati, vristati ... i to je trajalo punih sat vremena, ne preuvelicavam, pogledao sam na sat. :shock:
U medjuvremenu dva puta je poljubicastila jer se toliko razvristala da vise nije disala, MZ i mene je gurala nogama od sebe tako da ni cica ni bilo kakvo smirivanje na ramenu nije dolazilo u obzir, na kraju se vec polusvjesna samo kotrljala po krevetu ... grozota za gledati.
Vec smo bili na kraju zivaca, nisu palile ni klasicnefore skretanja paznje (s time smo zakasnili ovaj put) i tek kad sam poceo citatyi omiljenu joj pricu o krteku i bolesnoj misici onda se smirila nakon oko 15 minuta povremenog ridanja, ali i slusanja.
ONda je zaspala i probudila se za sat vremena, opet u grcevitom placu - ovaj put je trajalo svega 15 minuta, ali zato zestokih, od placa i svega djelovala je kao da jedva zna za sebe.

Pretpostavljam da su glavni krivci umor, nepoznate tete u dezurstvima u vrticu i taj splet okolnosti sa Vedranom i pidzamom, ali i da ju zestoko dere kriza druge godine. :/

Jeste li vi kad imali ovako dugu scenu? Mi smo misli da smo vec sve vidjeli kaj se toga tice, no ovakvo izdanje je i nas :shock:

Kaj radite kad vam se dijete tako obeznani da vise ne reagira na nikakve signale izvana?