Evo ponovno se susrećem sa naredbom ( ne mogu reći preporukom zbog tona kojim je izrečeno ) doktora opće prakse, trećeg po redu;
Mastitis- NE dojiti na tu dojku!
Budući da ja nisam imala volje pitati za argumente, i mada nisam medicinske struke, zdrava logika u meni naprosto vrišti na takvu izjavu, pitam vas;
Od kud takav stav u zdravstvu?
Radi li se jednostavno o nedovoljnoj educiranosti ili ima neku podlogu koju ja ne mogu dokučiti?

Odgovori s citatom
), navodno da bebe baš najbolje i ne podnose takvo mlijeko (bljuckaju, povraćaju, bla bla bla), dok su mi druga dva doktora rekla da forsiram dojenje uprkos temperaturi, što je i stav Centra za podršku dojenju u Sarajevu.
koje su me uvjerile da se može hraniti bebu majčinim mlijekom bez obzira na temperaturu majke, jer je i meni je kad sam imala preko 39 febre rečeno da mlijeko nije dobro davati bebi?! (a svi instikti su mi govorili da su moja antitijela baš tada najpotrebnija bebici).
)....rekla sam joj da se prestane izdajati i da nastavi onako kao u početku, samo malo da olakša bol, razbije kvrge ili da malenog stavi na prsa da on povuče. Jesam joj dobro rekla?