Cao, pozdravljam Vas sve. Najbolji prijedlog je kada dijete vrišti da ga pustite da odvrišti svoje i smirit ce se kada vidi da ga niko ne gleda.![]()
Cao, pozdravljam Vas sve. Najbolji prijedlog je kada dijete vrišti da ga pustite da odvrišti svoje i smirit ce se kada vidi da ga niko ne gleda.![]()
I ja tebe pozdravljam, ali se nikako ne slazem sa ovime sto si rekla.
zavisi zbog cega vristi... ako vristi zbog nekog hira, mozda je bolje ne obracat paznju....ako dijete nesto boli, ako je povrijedjeno... normalno je da cemo ga uzet i utjesit
Ja do sad nisam uspjela detektirati kad se radi o hiru a kad o povrijeđenosti, boli i sl. :? Zato, zlu ne trebalo, ipak radije nosam i tješim...snorki prvotno napisa
Kad odrastu, znat ću prepoznati hir (npr. kad zatraže dozvolu da stave naušnicu u jezik, istetoviraju ime dečka na čelo ili počnu žicati maskaru za 500 kuna) i po potrebi ignorirati. Ali sad, no grazie!
Ja mislim da je emincic htjela odgovoriti na neku temu a ne otvoriti novu....a ovaj mi se prijedlog cini kao svekrvin.....![]()
Grijesim li?![]()
i meni se čini....ninet prvotno napisa
i meni se cinininet prvotno napisa
mi sebastiana grlimo i smirujemo
u svakom slucaju emincic dobro dosla!
a vidim da Emin i ja slavimo isti dan rodjendan....![]()
U pravu si da sam htjela odgovoriti na drugu temu, a ne otvoriti novu. Moja greška. Pogrešan klik. A prijedlog nije svekrvin. I dalje mislim da kda dijete bezveze plače, a sve mu je omogućeno da ce najprije upaliti ako ga pustimo da odsluzi svoje.ninet prvotno napisa
OK....samo sto ja nikad u zivotu nisam srela nikog (pa ni bebu) koja place bezveze....Uvijek ima razlog.
a kako ces znati da li dijete place bezveze i da li mu je sve omoguceno?
Obzirom da je Emincic profulala... zaključavam.
Emincic, dobrodošla na forum, nadam se da si našla topic na kojem si htjela pisati.