Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Jos malo usporedbi pelena i covera...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Jos malo usporedbi pelena i covera...

Spremam se, naime, naruciti nesto iz Racmana, ali prije toga zelim razrijesiti neka pitanja...

prvo - zanima me razlika izmedu zutog racmana flanela i frotira. Jasno mi je, naravno, da je razlika u materijalu, ali zanimaju me iskustva iz prve ruke s jednom i drugom, kako ste zadovoljne. Meni osobno ove frotiraste su privlacnije, ali svakako bih htjela cuti vasa iskustva

drugo - razlika izmedu 'one size' i 'ultra fit' pelene. One size mi je upravo stigao ali nisam je jos koristila, a o 'ultra fit' ne znam nista

trece - malo o vunenim coverima. Na njihovim stranicama ima ih tri - pletene vunene gacice, vunene gacice s kopcama, vunene gacice na cicak. (evo linka http://www.pleniceracman.com/shop/pa...grp/60/Vuna/-/
    Sumnjam da netko ima sva tri pa mi ih moze ovdje lijepo usporediti, ali ako je netko mozda bio u ducanu pa vidjeo uzivo sva tri, jako bi me zanimala vasa iskustva. Naravno, posebno ako ste koristile koji od njih.
    Prvi mi se cini da tesko da moze propustiti jer super prijanja i oko struka i oko nogica, ali mi se cini jako debeo. Najvise mi se ovako na pogled svida ovaj sa cickom, ali me zanima da li ga je netko koristio pa mi moze napisati iskustva.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nenam ti puno reći ali glede flanela i frotira - ako nemaš sušilicu frotir ti zna biti jako grub nakon pranja.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

frotirne pelene, osim ako nije organski, su jako grube ako nemaš sušilicu ali jako dobro upijaju. od vrsta pelena, znam da su komentirali da je zeleni racman najbolji.
    ja imam njihov cover, bijeli na čičak i jako je tanak, kao papir.....od covera su apsolutno najbolji mother ease i popolino.
    što se tiče vune, neznam, u dućanu ih nije bilo.
    flanel na ovoj, maxi racman je jako mekan, i dobro upija. imam njihov noćni uložak i dosta dobro upija. uz pelenu sam dobila i dva uloška.
    nepamtim dobro te nazive, ali mislim da je ultra fit jedna veličina.....

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: Jos malo usporedbi pelena i covera...

Citiraj Snulko prvotno napisa
    razlika izmedu 'one size' i 'ultra fit' pelene. One size mi je upravo stigao ali nisam je jos koristila, a o 'ultra fit' ne znam nista
    Pretpostavljam da se radi o popolini peleni koje oni imaju. Razlika je u kroju, načinu kopčanja i u sistemu smanjivanja. Obje su pelene one size, dakle koriste se do kraja pelenaštva (kako oni to vole reći) iako bih ja rekla da ultra fit ide na puno veću bebu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nenam ti puno reći ali glede flanela i frotira - ako nemaš sušilicu frotir ti zna biti jako grub nakon pranja.
    Hm, da li se ovo odnosi i na ME one size pelenu? Cini mi se da je njezin materijal isto frotir, ili? Biti ce mi gruba? Jucer mi je stigla, oprala sam je jednom i sad je tako fino mekana... Nemam susilicu na zalost (mada bi je najradije kupila da mi pelenice budu mekane)

Jos jedno pitanje - da li u ME one size stavljate onaj ulozak preko dana ili ne?

Ako narucim organski frotir ME sa racman sitea pelena mi nece biti gruba?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Meni ME nisu bile grube na moru bez sušilice, ni popolini

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ni meni me nije gruba a nemam sušilicu...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ME nisu grube ni izbjeljene ni neizbjeljene.
    ja imam neke HM moje, od frotira, ni one mi nisu grube

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ovak: žuti racman koristim već dva tjedna i jako je mekan (ali ja imam sušilicu pa ne znam kakav je bez nje) i nešto uži među nogicama od zelenog. Frotirastu sam tek danas dobila i baš je u sušilici tak da ti za sad ne mogu usporediti. Ona je na drukere, a flanel žuti ima samo na čičak (dosta je uzak taj čičak). Danas mi je stigao i popolini ultrafit (i on je u sušilici) i čini mi se glomazan u odnosu na onesize (njega imam već dulje). Kod onesize uložak možeš pričvrstiti drukerima skroz napred (ako ga pomakneš više prema guzi bojim se da će drukeri žuljati baš na nezgodnom mjestu :/ ). Zgodno mi djeluje popolinijeva AIO (pogodi di je sad ). Racmanov cover je ok, ali ipak ne izdrži cijelu noć i nemoj uzeti onu kombinaciju covera s pamukom (kad promoči, sve upije taj pamuk).
    Racmanice su mi super mekane i dugo ti se suše (to su dvije razlike u odnosu na mibovu nevu, ako imaš).
    Al sam se raspisala...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

što su stvarno tako dobre te racman pelene?
    ceki, trebam li koju?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj may prvotno napisa
    ceki, trebam li koju?
    A-ha! Zelenog racmana barem dvije

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj may prvotno napisa
    što su stvarno tako dobre te racman pelene?
    ceki, trebam li koju?
    A dobre... Ja ti još nemam veliku kolekciju pelena (ključna riječ je još ), ali od odnog kaj imam jako mi se sviđaju Racmanice. Samo, čini mi se da baš i nisu za djecu od 15ak kila (djeluju mi plitke ), a to ću vidjeti kad Ida dođe do 15 kg. Naruči barem jednu pa probaj.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Na dijete od 12kg sjeda SAVRŠENO

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ceki prvotno napisa
    Na dijete od 12kg sjeda SAVRŠENO
    a ja baš nemam njih, ali smo u gore navedenoj kilaži, znači... 8)

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja preporučam za malu bebu svakako, a za nas velke, rađe se držim određene veličine (čitaj sb oct)

Htjela sam reći da sam puno više flanel koristila dok je K. bio mali, sad mi je frotir nekako draži

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam naručila Racmanice i nemam još iskustvo, ali mogu reći ovako da su zelene super i da, kažu, bolje upijaju i drže od žutih. Žute su više za preko dana ali su dosta uže i tanje, pa je vjerojatno beba u njima pokretljivija.
    Popolini mi se više sviđa Onesize, al čisto estetski za sad.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam se totalno odusevila s ME one size (dobila je prije par dana), i skoro pa odlucila umjesto zelenog racmana naruciti samo jos par kom tih organskih one size. I sad procitam ovo
    A-ha! Zelenog racmana barem dvije
    i naravno, pitam se da li sam ispravno odlucila. Da ipak narucim manje one size pa ubacim kojeg racmana? Koja je prednost racmana nad popolini one size (ako je ima)?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

racman zeleni nije one size?
    koliko košta? hoće netko naručivati?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

racman zeleni nije one size?
    koliko košta? hoće netko naručivati?
    Mislila sam na ME, odnosno Popolini 'one size' pelenu ('one size' kao naziv). Na racman stranicama imas cijene. Ja mislim da budem narucivala, samo jos nisam sigurna sto.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ako budeš naručivala..hoćemo skupa? ajd sutra ti pošaljem pp

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Početnice smo, ali zagovornice Racmana tak dugo dok nas ne pukne neka druga pelena. Primijetila sam da je Idi nakon noći u racmanu guza tak lijepo normalne boje, nije niti malo crvena. Kaj se tiče curenja, još nismo prespavale noć a da nam neke ne procure (za sad je spavala u nevi i racmanu), bez obzira na dva dodatna uloška (još nisam probala ubaciti tetru). Istina, ona zna biti u peleni pd 21:00 do 10:00. Ne procuri jako, ali malo uz nogicu. Vidjet ću kad mi stigne ME cover :D
    Popolini one size organic jako raširi nogice i bez dodatnih uložaka, za raliku od zelenog racmana.
    May, racman je one size.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

meni su zelene savrsene za noc
    narucite si i onaj nocni dupli ulozak, stvarno super upija

zuti flanel nam upija kao i svaka druga pelenica, al je kroj uzak medu nogama

meni su super jer se lijepo preklope na najmanju velicinu za razliku od nekih drugih, a mi smo jos uvijek na najmanjoj

mekane su nam i bez susilice jer im je materijal neki super cufasti

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

meni je zeleni racman tako lijepo meeeekan iznutra...mmm

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •