Spremam se, naime, naruciti nesto iz Racmana, ali prije toga zelim razrijesiti neka pitanja...
prvo - zanima me razlika izmedu zutog racmana flanela i frotira. Jasno mi je, naravno, da je razlika u materijalu, ali zanimaju me iskustva iz prve ruke s jednom i drugom, kako ste zadovoljne. Meni osobno ove frotiraste su privlacnije, ali svakako bih htjela cuti vasa iskustva
drugo - razlika izmedu 'one size' i 'ultra fit' pelene. One size mi je upravo stigao ali nisam je jos koristila, a o 'ultra fit' ne znam nista
trece - malo o vunenim coverima. Na njihovim stranicama ima ih tri - pletene vunene gacice, vunene gacice s kopcama, vunene gacice na cicak. (evo linka http://www.pleniceracman.com/shop/pa...grp/60/Vuna/-/
Sumnjam da netko ima sva tri pa mi ih moze ovdje lijepo usporediti, ali ako je netko mozda bio u ducanu pa vidjeo uzivo sva tri, jako bi me zanimala vasa iskustva. Naravno, posebno ako ste koristile koji od njih.
Prvi mi se cini da tesko da moze propustiti jer super prijanja i oko struka i oko nogica, ali mi se cini jako debeo. Najvise mi se ovako na pogled svida ovaj sa cickom, ali me zanima da li ga je netko koristio pa mi moze napisati iskustva.