Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 244

Tema: Uzivate li u sexu

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Žao mi je zbog tvog taumatskog iskustva, i razumijem tvog muža. Sad ga je vjerojatno strah jer si trudna, ali morat ćeš i ti pokušati preuzeti inicijativu, jer vidiš i sama da mu smeta, to je normalno. Nije ti to problem, počni s laganim nježnostima, poljubcima...

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dajem riječ Rinami!
    Rinama?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Joj Loo koje ružno iskustvo ,
    ali vjerujem da se tvoj muž boji da ne bu bebice udoro po glavi(to sam čula puno puta) ili se jednostavno boji.Frendica je SM doslovce molila na koljenima(poludili hormoni) a on ništa,veli da se boji za bebu.Objasni mu da nema opasnosti,pa nađi i neki članak na internetu koji govori o tom,ima ih mnoštvo

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Draga loo! Ne naziva se trudnoća uzalud drugo stanje. Sve što je do trudnoće bilo, sada se promjenilo, ali ta promjena nemora nužno biti loša promjena, kako za tebe tako i za tvoga muža.
    Sve te faktore promjena koji se događaju u našem tijelu, prenosimo na osobu koja nam je bliska, s kojom provodimo puno vremena, s kojim liježemo i s kojim ustajemo. Neko forsiranje (koje ponekad dovodi do nametanja krivnje drugoj strani) neće donjeti nikakve rezultate već samo kontra efekt. Za sada je dovoljno leći uz njega, zagrliti ga čvrsto, reći mu rijeći tipa da ti puno znaći njegova blizina i koliko ga jako voliš i ne ići dalje. Muškarci su veće maze od nas, samo što to neznaji izreći i što to vješto skrivaju da nebi ispali slabi i osječajni . Sexualna neželja je niz faktora i naćin sveukupnog odnosa tijekom cijelog dana. Jako me pogodilo ovo tvoje gorko iskustvo koje si doživjela, da li za to zna tvoj muž? Dali ste o tome pričali? Dali si ti o tome pričala sa stručnom osobom? Na koliko si razumjevanja naišla od strane svojih bližnjih? I konačno, dali u tebi živi strah prošlosti i koći pravu tebe?
    Vrlo je važno na bilo koji naćin pomiriti prošlost i sadašnjost i biti vrlo strpljiva sa svojim mužem, čekati i ne biti ogorčena, on je ipak tvoj muž, tvoja ljubav i podrška, možda mu je teško, ali on mora znati da je i tebi teško.Želim ti da pronađeš neku unutarnju snagu i digneš glavu visoko gore, onda kad ti je najteže napiši ovdje par rijeći, možda ti pomogne suosječanje drugih, meni je puno pomoglo jer i ja sam nerjetko bila tema na ovim stranicama.

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Rinama pa ti si pravi seksualni terapeut! :shock:
    MM je izbjegavao sex u trudnoći, onda sam ja upitala, pa zašto, bojiš se da te gleda? On veli da!

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj loo prvotno napisa
    mi imamo velikih problema s tom temom jer jabi (svaki dan ak treba) a mm izbjegava vec dva tjedna ( ah da i trudni smo 4 mjeseca).
    Kod mene isto. Prva 3 mjeseca nismo smjeli o oboje smo bili ludi zbog toga. Jedva sam čekala dozvolu doktorice i kada ju je konačno dala idila je trajala 1-2 tjedna i nakon toga ništa. U 4. i 5. mjesecu trudnoće smo se na jedvite jade poseksali 2-3 puta. Imala sam osjećaj da me se boji taknuti, a kamo li više. Grlio me i mazio, ali samo po "neutralnim" dijelovima tijela. I iako je znao da se niti meni niti djetetu ne može ništa dogoditi jednostavno nije išlo. Sada sam punih 6 mjeseci trudna i mogu reći da mi sex cvjeta zadnjih mjesec dana. Zaključujem da je mom mužu jednostavno trebalo neko vrijeme da se prilagodi trudnoći.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

joj hvala na ovim svim divnim rijecima punima razumjevanja i suosjecajnosti.
    dragi zna jako dobro za taj slucaj i od kakosam mu rekla za to (ispocetka to nije htjeo ni prihvatiti) nikada se vise razgovor o tome nije ponovio tj., bila sam mu natuknula jednom da nemogu cuti dalmatinske pjesme ( tokom tog dogadjaja su se vrtile, a on je to znao) JER NJEMU NIJE BILO JASNO ZASTO SAM SE POKUPILA S JEDNOG TULUMA U DR PROSTORIJU KADA SU SE ISTE POCELE PJEVATI.
    8OVA VELIKA SLOVA SU SLUCAJNA)
    sve u svemu nije mu jasno sto sam prosla i kakve jeto posljedice ostavilo na mene,a ne zeli o tome razgovarati (doduse i ja sam mu to rekla dosta kasno) , odnosno kaze da se ne zivi u proslosti (to me je bilo jako pogodilo pa sam mu bila svasta rekla).
    ne mogu reci niti da ima nekih njeznih dodira izmedju nas vec neko vrijeme (osim ako se ne racuna ono isuse koliki ti je vec trbuh :shock: )
    ma neznam imam dojam ko da sam mu se na nekinacin zgadila

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Uh, puno previše problema. Malo mi se čini, a možda sam u krivu da postoji dio nerješenih stvari zbog tvog nemilog događaja. Teško je nama suditi jer nismo u tvojoj koži, jedino što možemo je na neki naćin utješiti te, mada znam da je teško ublažiti gorčinu koju nosiš svo ovo vrijeme.
    Dali postoji u tvojoj blizini kakva osoba od povjerenja s kojom bi mogla porazgovarati o svemu. Meni puno pomaže kad otvorim srce i iznesem na glas svoju tugu i nemir, nekako se olakšam, razmišljam kasnije malo hladnije glave.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

rinama joj hvala ti na savjetima i razumjevanju.

imam jednog jako dobrog frenda koji mi je pomogao da svom dragom to uopce i kazem ali je poprilicno zauzet i nalazi se u drugom gradu (jos sada ima i djevojku koja naravn trazi i svoje mjesto i paznju pa nema smisla ono...).

uspjeli smo nes sinoc popricati i shvatila sam da stvarno trenutno ima nekakav zdravstveni problem (sam se nadam da je rijesiv nekakvim medikamentima).

o ovoj drugoj temi cu pricekati neko mirnije razdoblje i znam koliko god mi mucno bilo da cui sebe i njega morati natjerati na razgovor o tome da mogu jednom zauvijek zatvoriti vrata s time.

jos jednom hvala na svemu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jeste za, da nastavimo temu o sexu i ljepotama sexa, ako ste za napišite nešto o orgazmima. Da li redovito doživljavate orgazme? Koliko ste zadovoljne njima? Da li glumite orgazme?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Svi se super osjećamo ovdje kao dio jedne velike obitelji... ali ovo je ipak otvoreni forum... :/ iskreno - ja često na to zaboravim.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Mercedes prvotno napisa
    I nama :D
    :D :D

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Svi se super osjećamo ovdje kao dio jedne velike obitelji... ali ovo je ipak otvoreni forum... :/ iskreno - ja često na to zaboravim.
    Apropos toga, u zadnje vrijeme sam primjetila da drugačije pišem od doma u večernjim satima, a drugačije u jutarnjim i poslijepodnevnim satima jer se tu javljam s posla.
    Uglavnom, hoću reći da sam puno otvorenija kod večernjeg javljanja jer to ubacujem u sferu privatnog (pišem iz svog dnevnog boravka ) i tu mi je mrvicu više moguće pričati o temi o kojoj inače na ovom forumu ne bih. A pošto sam sad toga postala svjesna :/ ...
    Jedino da nam moderatori osiguraju pristup zaključanim temama kao na mama-mami? I opet, koji su kriteriji po kojima dobivaš pristup ti, a ne svi?
    Bi'će ništ' od toga .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    Da li glumite orgazme?
    ne

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jeste za, da nastavimo temu o sexu i ljepotama sexa, ako ste za napišite nešto o orgazmima. Da li redovito doživljavate orgazme? Koliko ste zadovoljne njima? Da li glumite orgazme?
    Nikad nisam odglumila orgazam. Svaki put ga doživim kad sam voljna što je češće a kad ne mogu što je rijeđe mm jednostavno kažem i sve 5 Mada moram priznati da nam seksualni život nije isti kao prije mojom krivnjom jer sam umorna i ne da mi se. Ali kad prođe ta faza veselim se ponovnom vatrometu

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

malo se kasno ukljucujem u temu, ali samo sam htjela reci da mi je martina rijec overtouched bas sjela, i da je to bas ono sto osjecam.
    ja sam inace prilicno rezervirana i samoziva osoba, i nemam preveliku potrebu za fizickim kontaktom (nije da je uopce nemam). A tonka doji jako jako cesto, toncek se voli puno maziti, i muz jako voli da ga se dira (draga, grli, ceska...sve prolazi). Nekad se svo troje povjesa po meni.
    A ja zudim za samocom :/

A nekad mi je seks bio jedna od najvaznijih stvari (ili najvaznija?) u zivotu. U studentskim danima sam puno vremena provodila mastajuci o seksu (i pravila se da ucim, ofkors). A sad trosim misaone resurse na skroz druge teme, puno puno prizemnije. I zao mi je zbog te promjene.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj suzyem prvotno napisa
    Rinama pa ti si pravi seksualni terapeut! :shock:
    MM je izbjegavao sex u trudnoći, onda sam ja upitala, pa zašto, bojiš se da te gleda? On veli da!

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

MD je također nekak suzdržaniji od kada sam trudna, jer se boji da ne pikne bebu!!!!!!!

mommy

Početno

kod mene je još veća želja nego prije..
    i moram priznati super smo aktivni.
    valjda dok je beba još mala pa ne moramo tiho :D :D

a kad bude veća tko zna kako će biti.. vi sa malo većom djecom znate.. pa daj recite mi

mommy

Početno

a kad bude veća tko zna kako će biti.. vi sa malo većom djecom znate.. pa daj recite mi

mommy

Početno

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj di_zg prvotno napisa
    MD je također nekak suzdržaniji od kada sam trudna, jer se boji da ne pikne bebu!!!!!!!

možebit da je ćuja oni vic:
    rodila žena malog, no mali namršten i ljut
    doktor pita: a šta je mali? šta si musav?
    a mali će: je si li ti moj čača
    dr: nisam
    dođe otac: ja sam sine tvoj otac
    a mali pruži prst i počne ga lupat po čelu, "a da tebi neko ovako non-stop lupa ?"

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I ja sam se malo cudila kad MM u pocetku trudnoce nije bio bas raspolozen.
    No, kada sad razmisljam citajuci postove trudnica , da je obrnuta situacija i da je MM trudan mislim da ga ne bih mogla ni pogledat ocima zednim sexa 8)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi jesmo raspoloženi (više-manje ali nemamo kad. Mali je s nama u krevetu tako da ga moram premiještati u kinderbet, a ta akcija je riskantna jer bi se mogao probuditi.
    Seksati se u krevetu pored djeteta mi je nekako budalasto
    Par puta smo otišli u dnevni, ali se miš rasplakao kada nam je bilo najljepše, ali najvažnije je da se mi međusobno svakodnevno podsjetimo kako bi se mogli poseksati... samo kad bi imali malo više vremena

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    dođe otac: ja sam sine tvoj otac
    a mali pruži prst i počne ga lupat po čelu, "a da tebi neko ovako non-stop lupa ?"
    znači da će moj imati fobiju da je peder jer je okrenut na zadak!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mommy prvotno napisa

Da istina je da,kako djeca odrastaju i lagano postaju sve samostalniji ima puno više prilika koje se mogu "kvalitetno" iskoristiti.
    Npr.ako započnemo neku igru s djecom u sobi, tipa građenja zgrada od kockica, spajanja tračnica i postavimo neku igru koju oni mogu i sami nstaviti, ljepo se lagano iskradeš iz dječje sobe i preseliš u spavaću koja obavezno mora imati dobro podmazanu bravu sa ključem. Ili je još bolje ako djeci kažeš da tata ide odnjeti smeće, a da se mama ide tuširati.
    Tako oni znaju gdje smo, pa računaš da barem 15 minuta neće zvati i tražiti nas. Problem nastaje ako se zadržiš malo dulje vrijeme kad se oni već počnu pitati da mamu nije usisao sifon na kadi, a da tata nije slučajno upao u kontejner pa da su ga smetlari otpeljali na Jakuševac, pa odu pitati baku i dedu koji su odavno zaboravili kak to izgleda kad je ćovjek mlad i nadobudan, e onda nastaje frka kad i starci krenu u potragu.
    Tako da uglavnom smatramo zlatnim satima one sate kad oni nakon ispunjenog dana punog naše pažnje slatko pozaspu, a mi imamo mir i vrijeme za nas, osim ako svekar slućajno ne dođe pitati jel može uzeti auto sutra.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja isto nemam nikakve želje..a kako i bi kad me još 3mj iza poroda sve dolje boli..to mi je više noćna mora

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    Sun, koji muskarac bi te odgovarao od sexa?
    Moj ...ali kao glas razuma u ovoj kuci!
    ja sam bila u totalnoj komi nakon poroda jer uz svu zelju bas i nije islo...a zelja je bila velika!On je bio taj koji me smirivao... i eto sad je sve doslo na svoje ...a dobro mozda je ipak malo bolje!
    Mislim da je sve to od osobe do osobe ! Ja sam morala cekati za prvi seks dva mj. .

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala vam cure! Umirala sam od smijeha!
    Rinama je totalno 8) .

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E, da! Bio je to jedan vrlo, vrlo zanimljiv topic. Ak niš drugo bar smo se dobro nasmijale.
    Volim ovu temu jer se svi malo razbude i izađu iz svakodnevnih problema, pa makar na kratko.
    Lupila nas inspiracija.

Pozdrav curke.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A kaj sad ovdje više niko niš ne piše. Zatišje pred buru ili kaj?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa nije mi jasno: na jednom topicu pises kako pravis prometne nesrece od umora, a na drugom kako se svakodnevno seksas. U cemu je tajna?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Pa nije mi jasno: na jednom topicu pises kako pravis prometne nesrece od umora, a na drugom kako se svakodnevno seksas. U cemu je tajna?
    Pa vrlo jednostavno. Sex je kriv za prometne nesreće.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa u tome i je bit, da sam se kexala nebi napravila sudar.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jao ne vjerujem...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kaj da velim?! Nakon prvog poroda sam jedva čekala da se posexamo jer kroz cijeli trudnoću sam apstinirala. Bilo mi je ful bed zbog bebača. U 2. trudnoći sam htjela sex i bila sam ful napaljena ali zadnjih par mjeseci nisam mogla zbog vaginaleta.A sad nakon poroda... sex mi je valjda zadnja stavka na listi. Nije zbog dojenja već zbog toga što sam preumorna. Ujutro kad se probudim već mislim o tome kad će noć da idem spat. Mislim da će mi MM dat otkaz!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj lailah prvotno napisa
    Kaj da velim?! Nakon prvog poroda sam jedva čekala da se posexamo jer kroz cijeli trudnoću sam apstinirala. Bilo mi je ful bed zbog bebača. U 2. trudnoći sam htjela sex i bila sam ful napaljena ali zadnjih par mjeseci nisam mogla zbog vaginaleta.A sad nakon poroda... sex mi je valjda zadnja stavka na listi. Nije zbog dojenja već zbog toga što sam preumorna. Ujutro kad se probudim već mislim o tome kad će noć da idem spat. Mislim da će mi MM dat otkaz!
    A jel kaže kaj? Jel se buni zbog toga? Jel ti prigovara? Ili za sada šuti i čeka?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Lailah- malo se prisili (barem zbog TM-a,ako ne zbog sebe) i vidit ćeš, kad se opustiš i prepustiš (hehe) osjećat ćeš se kao da si odspavala 6h u komadu

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

...ja sad imam jedno glupavo pitanje o bradavicama...bas mi se sinoc poceo vrtiti cudan film u glavi po tom pitanju...otkad su ovako nabubrile,mm je vjecito rukom negdje u blizini...i sinoc se on tako bacio na posao...i meni odjednom proleti neki cudan osjecaj-ono,za koji dan ce tu papati beba... ..i totalno me postalo sram sto ja sada toliko gustam.... ..i nekako si pocnem razmisljati da kak bum ja hranila bebu kada se rastopim prakticki cim mm prodje pored njih..pa necu se valjda narajc.t svaki puta kad ce beba krenut papat..?? ...samo informacije radi,za sada mi jos nista ne curi...ali me zanima dali kada pocne curit se promjeni i osjecaj u njima....ili se nakon poroda desi neki klik u glavi da je tu sada bebino carstvo i to je to... ..
    i kako vm dozivljavaju iste??..dali ih dozivljavaju kao bebinu hranilicu ili ... ... ??

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nije sad da se nismo puknuli u ovih 5,5 mjeseci, ali kad izračunam koliko je to puta bilo, strašno. :shock: Ako preko dana uspijem odspavati barem 1-2h onda postoji šansa da taj dan i bude sexa, inače teško. A MM šuti i ništa ne govori, za sad dok ne pukne jednog dana.

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mommy prvotno napisa

ide naša soba,pa kupaona,pa soba od 2. kćeri,pa od 3. puno zidova,dobra izolacija
    sam što mi nismo tak glasni

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Oooo, pa ovdje se nešto probudila tema, jel to zbog proljeća ili nešto drugo?

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dakle, ja mlada, neiskusna i nadobudna: kada se mogu počet seksat, rodila prije dva tjedna, šav ok, još malo srasta, sedam punti. I dali da iskoristim balončić ili gađam na slijepo? Dojim dojim dojim.... I kolika je mogućnost da šav pukne?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Serpentina prvotno napisa
    Dakle, ja mlada, neiskusna i nadobudna: kada se mogu počet seksat, rodila prije dva tjedna, šav ok, još malo srasta, sedam punti. I dali da iskoristim balončić
    definitivno koristi štrumpf- gumice

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja savjetujem da ga iskoristiš i gumicu, a i TM, naravno ako se osjećaš spremnom. E sad o šavu bi se dalo pisati, probajte, ako boli, bolje stati.
    Treba biti omjer predigre/sex-a=80/20% i trebalo bi biti ok.
    No tvoje tijelo će najbolje znati. Samo ako ne uspije nemoj biti razočarana, dva tjedna...wauu, prava si.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj braziljanka prvotno napisa
    ...ja sad imam jedno glupavo pitanje o bradavicama...
    U jednoj, meni jako dobroj, knjizi tvrde da nam dojenje može "zadovoljiti " potrebu za seksom, iako mi toga nismo svjesne, pa se i tako može objasniti manjak želje koji neke mame osijećaju dok doje.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Samo ako ne uspije nemoj biti razočarana, dva tjedna...wauu, prava si.
    Hm pa čini mi se da je i bilo i većih napaljenica od mene ma pričekat ćemo još malo, ali ne znam hoće li to biti famoznih šest tjedana....

Početno Upomoc !

Pozdrav svima, puno mi je pomoglo to sto sam procitala i vasa iskustva jer sam vec mislila da "ludim i pizdim u prazno". Moja kcer ima 9 mj. i u zadnje vrijeme a posebno zadnjih 4-5 mj. moj muz je puno radio i dolazio doma umoran a briga oko djeteta, psa, kuce je bila na meni. Nemamo koga da nam pomogne tu mislim na dede i bake jer oni nisu tu tako da smo sami i ono sto mi je trebalo je da kada on dodje da on bude sa njom da ja ne moram stalno skakati no onda je on trazio vrijeme za sebe i uglavnom sam sve sama (jedna od vas je napisala da se osijecala ko samohrani roditelj - tako sam se ja osjecala zadnjih mjesec dana posebno jer je on bio na putu). Sada sam ja na poslu a on doma (tako da budemo jos 5 mjeseci sa njom), i kada ja dodjem doma ja preuzimam i nocna budjenja su moja. Dok sve napravim umorna sam i dok citam sto ste vi pisale pitam se kako sve organizirati a da stima? Doma pocistim najnuznije, peglam kada mi se nakupi no jednostavno se osjecam ko da me traktor pregazio.... To sto sam pocela raditi je nasa odluka jer ja imam vecu placu, nesto mirniji posao tako da sada popodneva provodimo sa njom zajedno i tako sretnu je vec dugo nisam vidjela jer stalno ide cas jednom cas drugom (inace je jako vesele prirode i zivahna ) no mene malo pece savjest zbog toga kaj ja radim (iako znam da je to za nju bolje) i dalje sam ja aktivna oko nje dok meni nije imao tko pomoci kada je on dolazio kasno. Pitam se da li je sve to normalno da sam iscrpljena, umorna od svega, da od kada se ona rodila nisam sama bila vise od sat vremena i onda sam jurila doma i da slobodno vrijeme (dok ona spava) spavam i ja jer zna buditi po noci (nikada ne znam koliko puta ce me dici) i sve se okrece oko toga i zbog toga smo se uzasno udaljili i to me uzasno boli a istovremeno ne znam kako bi mu sve objasnila a da ga ne povrijedim i da se ne posvadjamo

Početno Dodatak

A o sexu da i ne pricam jer ga skoro pa i nema, fali mi no ne znam kako da se presaltam iz majke, kucanice u ulogu ljubavnice ko da palim svjetlo . Fali mi njeznosti i dodira, nije mi toliko do sexa koliko do vodjenja ljubavi a kada se to desi iz mene pocne vulkan emocija koji zavrsi placem (od srece) - on bi po danu a ja navecer kada nju stavim spavati. Volim ih oboje jako i dajem se njoj maximum i to me jednostavno ispraznilo tako da sam umorna i ne znam kako da si pomognem jer svakim danom imam osjecaj da postajemo sve veci stranci i da se udaljavamo jedan od drugoga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •