Pokazuje rezultate 1 do 50 od 110

Tema: prijateljice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Čitajući ove postove učinilo mi se da se puno lakše "izgube prijateljice" kod mlađih cura, onih koje su ostale trudne u ranim dvadesetima.
    To je doba kad se još vrlo aktivno izlazi van i naravno da neka cura "s prikolicom" postane automatski nepraktično društvo onima koje su i dalje slobodne kao ptičice.

Kod nas veteranki situacija je malo drugačija, već smo se i nahodale i naživile, kasnije dobile djecu i stare, prastare prijateljice uvijek su tu, makar fizički bile i stotinama kilometara daleko.

S tim da i kod mene ima razlike, one koje se nisu udale i nemaju djecu puno teže nalaze vremena i da se čujemo i vidimo, uvijek su u poslu, u nekim obvezama...sastanci, koncerti, putovanja....

Apsurdno, ali ispada kao da su one zaposlenije nego mi s djecom

A novi prijatelji...e...to je zesebna tema, netko je već spomenuo, to ide malo teže, valjda je manje povjerenja, a i tamo gdje sam ga pokazala ispostavilo se da ima malo previše iskompleksiranih i ne baš dobronamjernih...(npr. na forumu)

Ili je kod mene prisutno možda malo manje tolerancije prema nekim osobinama novih ljudi, a koje bez problema toleriram svojim starim prijateljima?
    Moguće i to...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Čitajući ove postove učinilo mi se da se puno lakše "izgube prijateljice" kod mlađih cura, onih koje su ostale trudne u ranim dvadesetima.
    To je doba kad se još vrlo aktivno izlazi van i naravno da neka cura "s prikolicom" postane automatski nepraktično društvo onima koje su i dalje slobodne kao ptičice.

Kod nas veteranki situacija je malo drugačija, već smo se i nahodale i naživile, kasnije dobile djecu i stare, prastare prijateljice uvijek su tu, makar fizički bile i stotinama kilometara daleko.

S tim da i kod mene ima razlike, one koje se nisu udale i nemaju djecu puno teže nalaze vremena i da se čujemo i vidimo, uvijek su u poslu, u nekim obvezama...sastanci, koncerti, putovanja....

Apsurdno, ali ispada kao da su one zaposlenije nego mi s djecom

A novi prijatelji...e...to je zesebna tema, netko je već spomenuo, to ide malo teže, valjda je manje povjerenja, a i tamo gdje sam ga pokazala ispostavilo se da ima malo previše iskompleksiranih i ne baš dobronamjernih...(npr. na forumu)

Ili je kod mene prisutno možda malo manje tolerancije prema nekim osobinama novih ljudi, a koje bez problema toleriram svojim starim prijateljima?
    Moguće i to...
    xxxxxxxx potpisujem te Nena...

ja imam osjećaj da će se to meni dogoditi, iako su moje curke uz mene, i zovu me konstatno i ispituju, ali nije to više to, pošto sam jedina u društvu bila trudnica, a sada isto tako jedina mama u društvu (imamo 26 godina).......i mislim da će od njih desetak s kojima sam provodila vrijeme, i noći, ostati samo dvije-tri uz mene i sa mnom...

a isto tako mislim da bi se sada trebala okružiti ljudima, tj. mamama koje shvaćaju mene i ja njih u neku ruku, tako da mi je jako drago što sam stekla neka poznanstva u bolnici do kojih držimo, čujemo se i dopisujemo (dobro možda je to početna euforija sada) ali vjerujem da će curke kad god da se javim, one i meni javiti isto...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i ja sam danas o ovome nešto slicno pisala na drugoj temi. i nevjerojatno je kako se neke stvari promjene. bit cu mama,ali sam ipak ista osoba-iako mi je prioritet dijete i brak.al nisam neka baba koja nezna i dalje pricati snjima o izlascima, pijanstvima, deckima i itd. baš sam o tome mislila danas. ali shvatit ce i frendice kad tad.ili tek kad budu u situaciji kao ja. ja sma odabrala ovakav život i jedva cekam poklonit svu ljubav ovog svijeta svom bebacu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •