Citiraj Stijena prvotno napisa
ja sam se udaljila od svih, i udanih i neudanih, i s djecom i bez, jer JA više teško da išta stignem. Hendlam dijete, vrtić, posao, kućanske poslove, MM pomaže, ali život nam se jako ubrzao, stoga ne krivim nikoga osim sebe. Ono na brzinu preko telefona, kako si i to je to, niti ne smatram nekim "prijateljevanjem".
Isitna je da sam se više zbližila s ljudima koji isto imaju djecu, pa lakše razumiju to "udaljavanje" čisto zbog toga što su nam teme bliske, iako katkad bih se rado maknula od tih tema i s nakim porazgovarala i o .... nečem drugom :/
Frendice koje su rodile prije mene već su se i prije udaljile, ali sada ih savršeno razumijem, pogotovo što su u međuvremenu dobile i drugo dijete. Čovjek obično ima vremena za sve što hoće, ali nekako mislim da u ovom slučaju uvijek moraš od nekud oduzeti, bilo od djeteta (hm ), bilo da mi se zahrpaju kućanski poslovi, a i kad ima malo extra vremena volim ponekad biti i malo na miru sama s MMom
Savrseno te razumijem, ali istina je da je to tesko shvatiti onima koji nemaju djecu, a da ne pricam kako me dozivljavaju kao enigmu one "prijateljice" koje nemaju ni dijete ni muza, a u mom slucaju ni psa