ja nemam osjecaj da se nesto promijenilo... jos friska sam mama pa cemo vidit ali sudeci po tome kako su mi prijatelji pohrlili vidit nas nakon poroda i koliko smo se vidjali tokom trudnoce izgleda da se nece puno toga promijenit

kad se jedan dio mojih prijatelja jako rano pozenio (18-19 god) ja ih nisam napustila jer obozavam malu djecu i redovito smo se vidjali, sve me zanimalo, price o pelenama, hranjenju, iako me nisu previse pilali, a njima bi valjda dobro doslo osvjezenje mojim nekim drugim temama, di sam bila, putovala, kako mi je bilo, sta san vidila... iako mi se nekad cinilo da se bolje razume izmedju sebe oni koji imaju djecu meni nisu smetale njihove price, sad je obrnuta situacija, one mene savjetuju, podrzavaju... a s druge strane imam dosta onih koji su se vjencali otprilike kao i ja pa prolaze iste faze otprilike kad i ja pa se opet podrzavamo, ohrabrujemo, samo smo izlaske u kafice zamijenili posjetima kod kuce... ne cini mi se da se zasad nesto puno promijenilo, barem ne nista vise nego u nekim drugim fazama zivota. no vidjet cemo...