AA je sinoć dobio temperaturu koja je narasla do 38,9C (ispod pazuha). MM i ja smo razmišljali da još ne skidamo, a onda je maleni počeo buncati - pokazivao mi je prstićem da ga iz kuta sobe gleda maca, smijao se teletubbiesima na stropu i sl.Dakle, bio je veseo, ali je halucinirao. Lice mu je bilo jako crveno, zjenice raširene, nije htio piti vode i nije se mogao puno kretati. Dala sam mu Lupocet čepić i u roku sat vremena se temp. spustila na 37,3C (to mi se čini prenaglo). Uglavnom, prespavao je cijelu noć, jutros je jako veseo i razigran, ali blago topao. Povremeno zakašljuca, nosić mu ne curi.
Užasno me prestrašilo ovo buncanje - ima li još tko ovakvo iskustvo?
Inače, ovo mu nije najveća temperatura. Na Mljetu ovog ljeta je odjednom porasla na 39,9C i prošla je nakon 1 Lupocet čepića, ali tada je bio potpuno priseban iako je temperatura bila stupanj viša nego sinoć.

Dakle, bio je veseo, ali je halucinirao. Lice mu je bilo jako crveno, zjenice raširene, nije htio piti vode i nije se mogao puno kretati. Dala sam mu Lupocet čepić i u roku sat vremena se temp. spustila na 37,3C (to mi se čini prenaglo). Uglavnom, prespavao je cijelu noć, jutros je jako veseo i razigran, ali blago topao. Povremeno zakašljuca, nosić mu ne curi.
Odgovori s citatom
. Nakon Lupocet čepića ekspresno je došla k sebi.
)