Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Djeca i seksualnost??

lucija13

Početno Djeca i seksualnost??

Imam malu od 26 mjeseci i u zadnje vrijeme je počela da pravi čudne pokrete sa donjim dijelom tjela,ja sam skroz zbunjena i neznam o čemu se radi.Pitala sam jeli ju šta boli kaže da ne kad je pitam jeli joj lijepo to raditi kaže da je.
    Malo me je i sram o ovome pisati ali zar je moguće da tako malo dijete već nesvijesno radi ono ili je pre rano za to,Sjećam se svog malog brata dok je bio jako mali da je znao takvo nešto raditi pa ga je otac vikao.
    Ako je kako se nositi sa time,ignorirati ili vikati.Joj pomagajte imali tko slićna iskustva.Neznam više šta da mislim.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

O tome je već bilo rasprave na forumu. Pogledaj ovo: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...t=masturbacija[/quote]

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

oh tvoja je i zakasnila sa otkrivanjem ugode

moja je počela sa tim istraživanjem i uživanjem kad je imala nekih 20-ak miseci.
    ajme kako bi se ona uživila (a i dan danas se uživi). samo stavi neku svoju igračku ispod sebe i udri "na jahanje".
    i nama je bilo malo čudno i činilo nam se prerano. ali nikad je nismo niti sprječavali niti vikali. samo je pitamo šta radi, a ona kaže: spavam.

mi smo čak otišli i do psihologice na razgovor koja nam je kazala da to nema veze sa seksualnošću kao takvom nego to šta radi jednostavno ditetu pričinjava ugodu. i da je ni slučajno ne opominjemo, ne odgovaramo od toga šta radi, a bože sačuvaj da viknemo na nju radi toga.
    ako vičeš, dite ne zna zašto vičeš i braniš, jer je njoj to ugoda i zašto zabranjuješ nešto šta je tako ugodno a ne daješ pravo objašnjenje.
    triba jednostavno ignorirat i to je to.
    tek ulaskom u pubertet to će imati veze sa seksualnošću.
    znači: pusti dite neka gušta ma koliko to tebi bilo čudno i neugodno.
    i ja sam to radila kad sam bila mala, ali moji kažu da sam ipak započela malo starija od 20 miseci.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a imaš o tome i ovdje cijelu storiju.

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=33292

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Djeca i seksualnost??

Citiraj lucija13 prvotno napisa
    Malo me je i sram o ovome pisati ali zar je moguće da tako malo dijete već nesvijesno radi ono ili je pre rano za to,Sjećam se svog malog brata dok je bio jako mali da je znao takvo nešto raditi pa ga je otac vikao.
    takvim pristupom mozes joj sredit sexualni zivot za cijeli zivot, imam hrpu frendica koje su starci unistili jer se na njih vikalo i poducavalo da je to fuj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •