Evo i mene sa macom- perzijka koja je sa nama 9 godina i dopušteno joj je svugdje..
kad je Naja tek došla upoznale su se ali moram priznati da se prva 4 mjeseca nisu fermale. Maci nismo dopuštali da ide u krevetić i na krevet / a prije jeste/ jer sam tamo dojila..također ih nikada nisam ostavljala same u sobi.. e sad naš harambaša doživljava svijet i moram priznati da na macu uvijek odreagira - i trudi se dopuzati do nje . Luna se da čupati - Naja ne zna polako ali, nikad je ne dira sama ..sada kada dojimo na krevetu prvo leži Naja , pa ja i onda iza mojih leđa maca - grije nas, a tako i spavamo popodne...jutarnnje spavanje uglavnom maca na krevetu a Naja u krevetiću u sobi - zatvorena vrata...mislim da će biti fore kada Naja propuže jer silno želi dirati Lunu /macu/ ...eto bitke. Želim samo reći da je bitno das je maca cijepljena, čista / naša ne ide van/ , a na dlake si se valjda već navikla? 8) ova igrica između njih dvije, njuškanje i sl. mislim da vrijedi svih dlaka ovoga svijeta..
još nešto , Luna legne tako da ju Naja ne može dotaknuti ili samo vrhovima prstiju .. i onda moje nestrpljivo dijete vrišti i odguruje se a ova ju gleda..mislim da ju izaziva..