Još jedna mačkoljupka! Dakle, MM i ja odrasli smo s mačkama, imamo svoju vlastitu od kad živimo zajedno (9 g.) i dvije kćeri (4 i 2 g.) kojima je maca kao član obitelji. Kad se starija rodila, maca ju je ponjušila kad smo došli doma (mi smo joj ju pokazali) i dalje je bila totalno nezainteresirana iako sam ja prvih 6 mj. imala malo svjetlo upaljeno jer sam se bojala da joj mačka ne legne na glavu a onda sam skužila da sam bedasta jer ju uopće ne doživljava. Onda mi je mala kad je imala oko 2,5 g. rekla da maca po noći spava na njenim nogama a ja sam mislila da izmišlja, jer kod nas neće, pa sam jedne noći skužila da joj stvarno spava kraj nogu. Kad je druga beba došla, maca je skužila da joj sad već svako malo donesemo novi zamotuljak, pa ovaj put uopće nije reagirala. Sad, kad su cure malo veće, često se igraju s njom lovice i sl., puštaju ju na WC, daju joj jesti ili vode i super se slažu, ne znam da li ima veze, ali i manje su bolesne od vršnjaka... eto, toliko u korist mace i djeteta... Napominjem, naša maca je isključivo kućna maca, kratkodlaka, isčetkana...