-
pedijatar ili ne?
ssvim sam sigurna da ima 200 topića na ovu temu, ali stvarno sada nemam pvremena za potragom - cura mi je skroz na skroz prehlađena (ima skoro 5 mjeseci) - prvo djete (ovo samo da objasnim paniku). Uglavnom, iz nje izlaze potoci i potoci skreta iz nosa ali i iz usta (kašlje dosta, i pljuca sluzavu pljuvačku, pa ja pretpostavljam da je to slina). sad ima i lagano povišenu temperaturu (38 - ali izmjereno digitalnim toplomjerom u guzu). uglavnom, dajem joj čaj od sljeza (nije baš oduševljena - ali to je skoro pa prvi put da joj uopće dajem ikakav čaj, jer je dojim,), kapam litre fiziološke, par kapi korijena od sljeza isto u nosić, maltretirma je s pumpicom (počinje plakat čim je ugleda u mojoj ruci) - i to je to. to traje od petka, i stalno sam mislila da će sutra biti bolje, ali njoj ide sve gore, a sad je doček Nove i nemam gdje s njom osim u bolnicu, a nekako mi se to čini pretjeranim! Ili nije? najviše se brinem zato što mi nećaknjia ima bakterijku upalu grla a za Božić je jako puno ljubila moju curu - pa se brinem da nije to skupila od nje!
tražim samo savjet...pedijatar, tj. na hitnu ili nema potrebe? :/
i sve najbolje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma