-
Da se i ja uključim sa svojim iskustvima na ovu temu s obzirom da imam nešto o tome reći. Naš bebač je uredno kakao do mjesec dana starosti , a onda nakon tog STOP. Prvo nije kakao kojih 3-4 dana, a onda se taj razmak povećavao do 10, pa 11, pa 12 i 13 dana. naravno mi smo se uredno živcirali, prešli sve moguće internet stranice, forume i domaće i strane. Naravno uobičajeno smo naišli na pregršt različitih savjeta i iskustava. Napominjem da je dijete hranjeno isključivo majčinim mlijekom. Pedijatrica rekla: "čekaj 7 dana pa malo stimulacije toplomjerom". Mi smo čekali i duže kao što rekoh 10,11,12 dana, pa tek onda malo stimulacije sa toplomjerom. Malac je sada star malo preko tri mjeseca, pa ni sada ne kaka nešto posebno uredno, već treba čekati 7 i duže dana i to minimalno. Ponekad se pokaka samostalno, a ponekad treba pomoć. Nemoj puno slušati što ti drugi govore dok je dijete na majčinom mlijeku sve je "normalno" pod uvjetom da je dijete dobro raspoloženo i da je zadovoljno. Probava će se izregulirati sama od sebe. Neću više da dužim iako bi se moglo još stošta napisati na ovu temu. Osluškuj samo sebe i svoje dijete i nećeš pogriješiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma