Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Opcije pregledavanja tema

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Opcije pregledavanja tema

Naslov možda ne odgovara pitanju, ali ne znam bolje.
    Dakle, zanima me zašto mi svaki put kada otvorim forum ne stoje tri opcije kod pregledavanja tema, koje otprilike idu ovako: pogledaj svoje postove, pogledaj neodgovorene postove i pogledaj teme od svoje zadnje posjete . To mi se prikaže tek svaki možda deseti put kad otvorim forum.
    Može li se doći do tih opcija makar nisu ponuđene?
    Kako lakše pamtiti posjećene teme i imati svojevrsnu preglednost, obzirom da ne idem svaki put na mail radi provjere pridošlih odgovora na temu?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ulogiraj se pa ćeš onda imati sve tri opcije

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Svaka čast, kovke!

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

E, i mene zanima nesto na ovu temu...

Ja obicno pregledavam forum tako da odaberem opciju "Pogledajte postove od Vašeg zadnjeg posjeta" i pootvaram sve teme koje me zanimaju.

Zatim na pocetnoj stranici odaberem opciju "Označite sve forume kao pročitane", sto valjda resetira teme.

Kazem valjda jer...

Iduci put kad osvjezim pocetnu stranicu pa kliknem "Pogledajte postove od Vašeg zadnjeg posjeta" prikaze mi opet sve teme od zadnjeg logiranja, a ja sam (iskustvo s jednog drugog foruma gdje sam provela solidan staz ) isprva ocekivala da ce mi prikazati samo one teme na koje su dodani sadrzaji od onog mog oznacavanja da su sve procitane.
    Sto ima logike, no ja bih da u iducim fazama ne moram pjeske otvarati svaki podforum...

Ne znam koliko je pitanje jasno/nejasno, ali ako se nekome da odgovoriti ili - jos bolje - ako sam ja uspjela ne pronaci opciju kakvu zelim i koja je svo vrijeme doslovce pod nosom (nista neobicno), molim da me se uputi.

Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •