Pokazuje rezultate 1 do 50 od 425

Tema: Sve naše dijagnoze

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo cure da razmjenim i ja s vama svoje iskustvo... ja sam s prvom menstruacijom dobila policisticne jajnike i neredovitu menstruaciju.. prvo , ali kratko vrijeme pila sam Diane 35 za regulaciju menstrualnog ciklusa.. ali organizam mi je lose reagirao , tako da sam ubrzo prestala.. svi su govorili da ce se to s prvim porodom sve promjeniti i da se ne brinem..medjutim kako je vrijeme odmicalo i kada smo zeljeli bebu .. nikako da dodje..prije cca. 7 godina.. poceli smo ici kod ginekologa ,dva puta mjesecno u vrijeme ovulacije ,da ciljano planiramo i tako svega tri godine..onda smo se odlucili ici u specijaliziranu kliniku , koja radi na potpomognutoj oplodnji.. ja inace zivim u Italiji..i isli smo u Mestre( privatna klinika koji su nam rekli da je u nasoj situaciji jedino rjesenje Fivet cca. 6000eura, pa u Austriju, 4000 eura ( ali je prednost u Auistriji-zamrzavanje embija, dok u Italiji zakonski nije odobreno, samo jajnih stanica)Pordenone( preko socijanog, u Italiji je zakonski odobreno 6 pokusaja, gdje nakon toga se ide na placanje) , tamo smo napravili sve pretrage koje su bile potrebne, mappa cromosomica , fibriosi cistica, sve potrebene krvne pretrage i naravno moj muz spermiogram i pretrage vezane uz njega.. na kraju se ustanovilo da on ima malo zivih i brzih, da ne uspiju doci tamo gdje bi trebali ..koji je to bio udarac za njega... od tada su nam samo pricali o Fivet-u , jer ne zele riskirati i da to jedino izvedivo u nasoj situaciji..trebali smo cekati par mj. za sastanak, te preko god. dana za Fivet...ali ja sam htjela ici isto tako i na drugo mjesto da cujem za misljenje uvijek preko socijalnog, i to u Trieste Burlo..i to kod Dr. Fischer-a.. koji je odlican ,kako sam ja vec imala sve potrebne nalaze tek napravljene .. oni su mi rekli da zasto ne probati s IuI( inseminazione intrauterina ) , kako ce me on svejedno staviti u program za Fivet , jer se dugo ceka.. ali u medjuvremenu da bi on probao s IUI .. i tako je i bilo.. u roku mjesec dana pocela sam sa hormonima i nakon toga s inseminacijom.. kad sam napravila test na trudnocu.. pa,JA SAM TRUDNA!!!!!koja sreca.. koja radost.. koliko suza radosnica... nakon toliko godina osudjivanja.. htjenja , zeljenja.. nadanja.. stigle su moje male dvije curice ..nas Zivot.. nase Sve!!!Bez njih kao da prije nije nista ni postojalo..zato cure, nemojte gubiti nikada nadu..moje je iskustvo tako.. da sam poslusala sebe ... svoj instinkt.. htjela sam probati na vise strana.. i cuti savjet raznih misljenja.. iako su svi bili protiv toga.. ja sam vjerovala cim sam popricala s doktorom i njegovim tim-om da cemo uspjeti..probajte na vise mjesta.. i onda prosudite ono sto je nabolje za vas.. vjerujte u sebe i pokusajte biti sto opusteniji kada to radite..znam da je tesko..ali probajte naci vas mir i vjeru da cete uspjeti i uz njihovu pomoc .. to ce biti vas uspjeh.. Sretno !!!
    Posljednje uređivanje od Chanel : 20.04.2010. at 11:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •