Pokazuje rezultate 1 do 50 od 425

Tema: Sve naše dijagnoze

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ivanicaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Da se i ja ovdje prijavim......
    Ja 83, MM 79. U braku 5 godina i od onda pokušavali
    Sa jednim i drugim sve u najboljem redu - idiopatska neplodnost.
    06/2011 AIH - 1/1 klomifen, 1 zakržljali folikul - test negativan
    09/2011 IVF - 2/2 klomifena, 4 folikula, 3 js, vraćene dvije - beta 1.0

Nema dana da se ne pitam zašto i zbog čega

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Lijep pozdrav djevojke, majke, žene...

Mjesecima čitam vaš forum i po prvi put usudila sam se registrirati i učiniti nešto za sebe. Moja priča je ovakva:

Imam 29. god, MM 30. Od 14. godine sam na kontracepcijskim pilulama zbog PCOS. Mjesečnice imam svakih 36-72 dana. Užas...Od 14. godine sam na Vuk Vrhovcu i tamo kontroliram hormone i to jednom godišnje. U braku sam tri godine i zadnjih 8 mjeseci ne pijem pilule. MM je prije tri godine imao Non Hodgin limfom i 4 ciklusa kemoterapije. Prije no što je započeo kemoterapiju doktor ga je poslao na spermiogram koji u je pokazao smanjen broj spermija i slabu pokretljivost. On je uvjeren da je to bilo zbog stresa. Trenutno smo u situaciji da pokušavamo učiniti nešto za nas a to su pregledi i nadamo se pozitivnim rezultatima. Imamo nezaštićene odnose ali pomaka nikakvog. Trenutno čekam mjesečnicu kako bi se mogla naručiti na ginekološki pregled na Vuk Vrhovac, a njega ću danas naručiti na spermiogram.
    Već me lagano hvata strah jer se po prvi put nalazim u ovakvoj situaciji.

Zadnji nalazi kod dr. Čolaka bili su:
    TSH i lsobodni hormoni štitnjače uredni, antitijela štitnjače granična. Uredne su vrijednosti ostalih hormona.

Ponekad se pitam da li uopće imam PCOS ili je to možda ipak neka druga dijagnoza, a liječnici su lijeni proučavati pa nas sve guraju u isti koš. U zadnje vrijeme imam užasno jak svrab po cijelom tijelu što je moguće povezano sa šećerom. Nikada do sada niko me nije slao na krvne pretrage da bi se vidjelo da li imam povišen šećer.

Nadam se da vas nisam jako udavila. Ako neko ima slično iskustvo, sigurna sam da zna kako mi pomoći. Voljela bi da mi savjetujete kojim putem i na koje pretrage da idem kako ne bi lutala naokolo trošeći vrijeme.

lijep pozdrav...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •