-
Bok, nije prvi post ali je treći, prva dva su nažalost na temi spontanih nakon IVF-a što se može iščitati i iz mog potpisa. Prve dvije godine mislili da je problem samo u meni, povišeni prolaktin, PCOS, anovulatorni ciklusi - kod privatnog ginića pokušavali lijekovima regulirati hormone i ciklus te par puta stimulirali ovulaciju sa klomifenima ali nažalost bez happy enda. Nakon toga MM dijagnosticirana asthenozoospermia pa prošlo još godinu dana u čekanju novih pregleda, nalaza i sl. Prije godinu dana sa obje dijagnoze konačno krenuli u akciju kod dr. L. i u roku od 8 mj. odradili 2 postupka ( stimulirani + polustimulirani), 2 bolne punkcije, 2 (srednje) hiperstimulacije rezultat čega su: 2 missed pobačaja i 2 najbolnije kiretaže ali mogu vam reći da fizičke boli bilo nije.
Sada nas čeka brdo pretraga i nadamo se na kraju puta barem jednom toliko željenom mirišljavom smotuljku što od srca želim i svima vama!
-
Drage forumasice, molim vas za pomoc! Vadila sam AMH i Ihibin B u inozemstvu i rezultati su slijedeci: AMH: 1,2 (ref. 0,2-14,6), Inhibin B: 6,8 (25-325). Ostalo sam vadila kod nas, LH: 9,66, FSH 24,16 mlU/mL. Moj ginekolog kaze da s ovakvim nalazima nemam nikakve sanse da dobijem vlastitu JS i da je jedina mogucnost donacija... Citala sam tu po forumima da su uspjele i neke koje su imale FSH preko 100 i da su neke povecale Inhibin B! Pijem estrogen uz koji imam redovne cikluse, bez njega ne znam kad bih' dobila..Moj doktor nije pokusao sa mnom nista i ne znam da stanem na tome ili da potrazim jos jedno misljenje?! Molim da mi se jave one koje znaju za slican slucaj ili same to prolaze...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma