-
pozdrav svim rodicama, evo da se i ja javim
JA skoro 34 g.
MM 31 g.
nakon godinu i pol kućnih radinosti i mog filinga da nešto ne štima, krenula kod pr.dr. (navodno jedan od najboljih u lijepoj našoj) i dobili dijagnozu: spermiogram 64 mil/progresivno pokretnih 24%normalnih 36% (kažu normospermia), kod mene osim dugih lječenja od HPV, klamidije, e.coli, pa još i policistični jajnici, lijevi jajnik uzrok neplodnosti, bez ikakvih pretraga koje uključuju hormone!! (ne znam zašto ja to ne trebam??) krenuli:
1. mj potp. utrogestan, klomifen, 2 gonala, profasi, progesteron=O
2. mj. potp.komifen, dabrostone, 5 gonala, ovidrele
(učinjen ITI s klindamicinom, lijevi jajnik prohodan)=O
od sasvim urednih ciklusa (gotovo u sat!!) ciklusi mi poslije navedenog postali neredoviti (jedan mj. 7 dana ranije; mj. posije 6 dana kasni već pomislila stiže
, razočaranje, proplakani sati i sati...
sada se tretiram zelenom glinom i pijem litru dnevno marulje, a kada ono ovaj mjesec nikad više cista
, SADA pijem proveru 15 dana, ako dobijem M počinjem s kontrac. Yasmin (ako sam dobro skužila dr.HELP da li se to tako pije), a šta da vam kažem priča ide dalje, ako očistimo jajnike idemo u 10 mj. na inseminaciju, ako ne daj Bože niti to ne urodi jednim malim
, idemo na laproskopiju (ako sam dobro shvatila, HELP, jel netko zna koji su uspjesi poslije zahvata), sorry na duljini ali se već dugo želim javiti i pitati za vaša iskustva, od početnog u (3 mj.) riječi mog dr. da ću do ljeta biti trudna, nikad nisam imala gore nalaze, već se malo gubim, ljubim Vas sve
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma