-
5 godina smo u braku, a od toga dvije godine pokusavali smo prirodnim putem dobiti bebicu. Bilo je poznato da ja imam PCO, te se terapija uglavnom odnosila na to, da pijem antibaby pilule i nakon toga da pokusavamo.Isprobala sam sve moguce cajeve i biljne preparate. Poslije sam dobila metformin, koji je navodno dobar u lijecenju PCO-a..Na kraju je muz na svoju ruku otisao i izvadio spermiogram, nakon cijeg smo rezultata ostali sokirani. Prvi rezltat je pokazao da ima oligozoospermiu..Doktor mu je prepisao vitamin E i zink, ja sam ga sopala sa mjesavinom meda, oraha i celera. Sljedeci nalaz je po tom pitanju bio puno bolji..Sa 2 mil. nalaz se poboljsao na 12. Bila sam toliko sretna, da uopce druge vrijednosti nisam gledala :S a tamo je stajalo da su ovaj put spori i deformisani.
Nakon toga se definitivno odlucujemo na ICSI. Ja sam dobila uz metformin, folnu, jos i Thyroxin da pijem, iako mi je inace stitnjaca u redu, medjutim smatrali su da je bolje jos vise optimirati vrijednosti za trudnocu. Muz je nastavio piti vitamine, medjutim onda ga je ugvatila strasna gripa. Popio je tri ture antibiotika i bili smo svjesni da ce to vjerojatno imati utjecaja na spermiogram. Tako je bilo..vrijednost koju je dobio na dan punkcije, bila je 1,1 mil. Ali bili su pokretljivi i uspjeli smo se spojiti, oploditi i sad smo u iscekivanju rezultata
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma