-
Zongoloni evo da ti ja ukratko opišem svoju situaciju jer smo u jako sličnoj situaciji, bi ću kratka, imam 32 godine i u roku 2 godine 3 puta operirala endometriozu, na prvoj operaciji ostala bez oba jajovoda, jednog jajnika i 1/3 drugog jajnika, kasnije se još sve zakompliciralo i doktori kod nas nisu me mogli operirat zbog opasnosti da mi ne probuše crijevo, i tako sam ja na zadnju operaciju išla u austriju profesoru Kecksteinu koji je napravio čuda, sve očistio, mobilizirao jajnik,nije trebalo crijeva rezat samo ih je sastrugao, itd. I tako mi par mjeseci nakon toga krenuli i mpo s tim da je Amh oko 2. Najveća pogreška mi je bila odmah što sam pristala na pru stimulaciju sa Klomifenom i odmah taj ciklus se vratila endometrioza i nova cista na jajniku oko 3 cm, postupak propao, sljedeći postupak je bio dugi protokol od 21. dc, i to sa cistom, imala samo 3 folikula, 2 jajne stanice i samo jedan zametak, beta negativna. Sljedeći postupak Femara ali nisu se razvijali folikuli. Par mjeseci poslije promjenila sam doktora, i na prvom uzv vidio da je cista narasla na 6 cm, sad mi dao piti Proveru da ju barem pokušamo smanjiti jer je rekao da inače sljedi nova operacija a to ne želim i neznam što ću ako se stvarno cista ništa ne smanji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma