-
Pise da ja normo. Nebi bas rekla da su zamjenili nalaze jer prosle god kad je koristio profertil mu se isto jako poravio spermiogram. Jos mi je biologica rekla da se vidi da su sp puno bolji . A nalaz od azoo je bio 2009, 2010, 2012. Zato piam dal je moguce da se tako poravilo? Kad je isao urologu on mu je odma rekao da mora smrsaviti barem 15-20kg sto je i napravio. Bas smo gledali nalaze i uspoređivali i stvarno je razlika. Prije je imao progresivnih jedva 9 posto a sad ima 36 posto. To sam prvo isla gledati. Neznam ni sama a tek u prvom mj idem kod mpo. Ko ce izdrzati neizvjesnost. Jer ako je nalaz stvarno tako dobar vjerojatno cu se s njima dogovoriti da idem na laporaskopiju. Sad mi je nisu htjeli raditi dok ne vide njegov nalaz. Nadam se da sad hoce. Hvala na pomoci.
-
@Inesz - zao mi je za prijateljicu i iskreno se bojim takvih situacija, jer nazalost kada si u MPO postupku doktori niti ne gledaju primarnu dijagnozu. Zapravo si mi potvrdila neke moje sumnje sa ovom pricom.
-
sad cekam da dobijem ciklus i idem na nova histeroskopija dr mi je rekla samo da ce biti operativna nista drugo nije rekla
a i bitno mi je samo to da je uradi drugo nije mi bitno sta kako je
-
i samo mi je rekla da zna gde je problem zasto ja gubim trudnoce a to mi mnogo znaci svi znamo koliko je vazno da jedan doktor ni unese jedna pozitivna energija
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma