Prijavljujem se
JA 30 MM isto.Zajedno skoro 10 godina,u braku 3, pokusavamo 2 + - jer se cesto desi da je u to MM na putu-takav posao.
S 15 operacija ciste na desnom jajniku, slucajno,kao hitno, resekcija i taj jajnik je dosta mali i cesto se ne vidi.
Od 2000 endometriozna cista na lijevom jajniku ali ginekolog govorio dok ne idete na bebu ne dirati pa ako ne bude islo laparoskopija.
Nema bebe preporucena laparoskopija.
Otisla kod jos 3 ginekologa i rekli isto.
Ali nesto u meni govorilo mi je da ne idem jer desni jajnik mi je upitan i da mi se jos nesto s lijevim zakomplicira propadaju mi sve sanse.
Javila se Baumanu koji je rekao da nema pojma o endometriozi jer se cista smanjila na pola od onog kakva je bila, da je maternica dobra da su u lijevom jajniku lijepi folikuli i da ta cista nije nikakva smetnja.ca 125 je 22.
Napravila hormone-skolski.
Spermiogram isto.
Hsg prije tjedan dana desno skroz prohodno, lijevo nesto slabije ali prohodno.
Ovaj mjesec pauza zbog hsg a onda prirodno 2-3 mjeseca pa ako nista ne bude onda malo stimulacije ili inseminacija, vidjet cemo.
Ne pisemo puno o nekim psiholoskim razlozima na ovom forumu ali cvrsto vjerujem da ima tu nesto i da su neki odgovori u nama..
Jer i ovu cistu i sve one koje sam imala a otisle su same dobila sam kad sam ucila za neke teske ispite.Samo sto se ova zadrzala.I bar je znam da sam uvijek bila u strahu da moram diplomirati, moram se zaposliti, stan, ...Nekako sam htjela storiti svijet u kojem ce moje dijete biti sigurno i znati da mu ja sama mogu pruziti sve ma sta da se desi.
I jos nesto.Cvrsto vjerujem da ce mali doci.Ljubim vas sve