-
drage moje,kod MM i mene priča je sljedća:
u braku smo 4 god.meni je 30 god.MM 31.nakon prve god.braka,otala sam trudna.sreća je kratko trajala-dg.bligted ovum i spontani pobačaj.
nakon novih godinu dana pokušaja,nova trudnoća i ponovo blighted ovum
drugi udarac meni je bio još gori...tek nakon mog insistiranja dr.nas šalje na ispitivanja.genetske pretrage su OK.
Nalaz MM asthenoteratozoospermia zbog varikokele.dr.mu daje lijek proxeed,koji nakon više mjesci korištenja ne da nije popravio nalaz,nego je,čini mi se još gore.njegov sperm;
progresivno pokretni- 10%
dr.sada kaže možete operisati varikokelu,ali ne znam da li će se uopće popraviti nalaz,ali vi pokušavajte :? i dalje.
ja sam,opet zahvaljujući vama,drage moje,jer čitam vaše savjete i iskustva,tražila da vadim hormone.prolaktin je 1200 (granica 65-395 )
i tako jučer dobijem i taj nalaz hormona i još više izgubim nadu,a i volju jer ne znam kojem dr.ovdje kod nas da se obratim.
molim vas recite mi ,na osnovu vaših,nažalost,u ovakvim stvarima velikih iskustava,šta da radimo.da li da pristanemo na op.varikokele???
ja ću naravno prvo u bitku sa prolaktinom,ali jednostavno želim čuti i vaše mišljenje.
izvinite na pre prepreopširnosti.velika pusa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma