Kod mene ne bi prošla ova teorija... moj cover svaki mora držati inače pa-pamomtobe prvotno napisa
![]()
Kod mene ne bi prošla ova teorija... moj cover svaki mora držati inače pa-pamomtobe prvotno napisa
![]()
tako je valjda i meni jer imamo mi još nekih aio koje skupljaju prašinu jer su nam puštalecekana prvotno napisa
![]()
Prodaj draga, nekoj drugoj bebi možda neće puštativesna3 prvotno napisa
![]()
već sam razmišljala ali mi se žao odvojiti od njih i sve se nadam da će odlazak u zagreb uroditi plodom pa će nam opet trebaticekana prvotno napisa
![]()
Samo da prijavim leoparda - stigao je u naš zagrljaj -BP![]()
cekana ja sam za to da te pošaljemo - bez rizika nema profita
Sliku, sliku, slikuuuuuuuuuuuuuuu :DSanela-Naja prvotno napisa
sanela![]()
PITANJE za korisnice racmana, da uzmem zelenog racmana sa čičkom ili drukerima?
i racmana kupuješ,may prvotno napisa
prava ovisnica postaješ![]()
ti šuti...![]()
a da samo znaš koliko sam novaca već dala na pelene, ne mogu vjerovati...
Meni su bolje s drukerima. Čičak mi se nekak zna sav sfrkati: uzak je, a pelena meka (kad je pelena čvršća, npr. sa šifonom, onda se čičak tak ne frče).may prvotno napisa
ja ti mogu reći samo s estetskog stajališta (jer sam naručila obje varijante) - drukeri definitivno
a što se tiče boljeg stezanja i to?
koliko drukera ima? koliko ''kombinacija''?
may nemoj onda mene slušati, nego pitaj ove iskusne, vidiš da one preferiraju čičak. Al ako hoćeš, mogu prebrojat drukere na zelenoj racmanici![]()
mislim da to nema veze s iskustvom, nego s onim što se nekom više sviđakailash prvotno napisa
hm...sad sam još više.. :?
vidjela sam na nekoliko stranica kod pl pelena da prodaju i neki sapun za flekice to znači da bi mogli koristiti neki sapun za fleke npr organski ili neki ne pre jaki dok nam ne zasja sunce upitnik
ja preferiram čičak, mislim da tu ima više mogučnosti za podešavanje
Ja preferiram drukere, jer:
-ne moram paziti kod pranja da se sve ne pohvata na čičak
-ne moram paziti da ne zgrebem Haninu guzu
Sasvim dovoljno razloga "za".
A činjenica jest da se sa čičkom prije svega brže stavlja pelena.
Međutim, pelene s drukerima koje imaju 2 reda drukera, oko struka i oko nogu, puno se bolje namjeste nego one sa čičkom.
Prebrojila: jedan red u kojem ima 8 drukera. I sad ima 7 kg i dva srednja drukera su već višak, znači da bi i tvojoj bebici već bile dobre.
![]()
Drage koja je razlika između WindPro Fleece i CrumbCake Fleece.
Konkretno ovih pelena (nemogu se odlučiti)
http://www.stitchnstuff.ca/store/WsDefault.asp?One=60
http://www.stitchnstuff.ca/store/WsDefault.asp?One=178
Ja imam jednu od Wind Pro fleeca izvana, mislim da mi možda ne bismo ni primjetili razliku između ta dva flisa... :?
Nije nas bilo dugo na forumu, ali podigla bih ruku za čičkove...imamo samo MIB na drukere i nismo oduševljeni....tek tako![]()
Ja radi podesavanja preferiram cicak, a drukeri su mi prakticni za malo vece bebe jer ih uglavnom ne uspiju sami otkopcati. Mi smo imali jednom slucaj razmazivanja kakanjca nakon otkopcavanja gaca s cickom.....![]()
hm.. mišljenja su podijeljena...
enela thanks..![]()
CEKI?
Ja mislim da bih uzela čičak... ali drukere nisam vidjela :?
Meni su drukeri zakon. Većina pelena ima drukere i za podešavanje širine kod nožica (onaj niži red drukera). Čičak mi ide na živce jer mi se kod pranja kelje (koliko god pazila) pa pošizim kad mi se pelenica znuca na tom mjestu![]()
meni se isto čini da se čičak može s pranjem ofucati i popustiti a drukeri neće
http://public.fotki.com/SANELA-NAJA/stigla-sam-/
nadam se da radi..mislim , bilo mi se lakše poroditi nego staviti slike
Olivija, veliko hvala..
a sad žene kad sam savladala ovaj prvi korak / mali za čovječanstvo ali veliki za mene / idem slikati pelenice...see you
eh, još samo nešto..plahta ofarbana crvenom - made in china - pidžamom..obje smo se probudile - haug, crvena skvo..jer, baš mi je neugodno da se to vidi na mojim prvim slikicama![]()
Kakav divan dan! :D
Evo prvi put su mi pelene na suncu!
Koja divota, koja razlika od sušenja po radijatorima!
A pogledi susjeda na moj balkon :shock: , baš je danas lijep dan![]()
E za to sam tudum!![]()
slikat ću sad, a kad ćete vi to moći vidjeti...![]()
MM je tu zakon, a sad radi pa ako sa ja upustim... a A. mi mora dozvoliti!
Možeš mi malo pojasniti recept: 1/8 čega?Olivija prvotno napisa
Sanela![]()
Stavljaj to na manekene!!! Kažem ja da je ta BP za slikanjejoj, ja bih još jednu životinjsku
May ja sam htijela isto pitanje postaviti danas ujutro ali nisam stigla jer smo već oko 12 krenuli za Slo. pa nebi dobila odgovore u sat vremena. Onda sam nazvala Racman da pitam šta mi je bolje na šta su mi rekli da 95% prodaju s čičkom i da nema problema oko 300 pranja ili ti god i koji mj. ako se peru svaki 3. dan. I da ih mogu nekad iskuhavatČak ako bi čičak otišao prije nego se ofuca mat da bi ih zamjenili(čičke)
Odma sam tražila broj od BC Brežice da pitam dali ih ima dovoljno da nebi bezveze išli i prije nego sam postavila pitanje žena mi odgovara da da ima. Dođemo tam pokupujemo još neke stvari i idemo sad tražit pelene a kad ono na polici par kom.(oko 2 zel. 1žuti nekoliko plavih ) :? ja pitam da bi trebala još ak mi može donest a ona me bljedo gledana šta ja poludim i kažem da sam zvala i ko je rekao onda da ih ima dovoljno? Kako se zove prodavačica koja je radila tad?
Tražila sam da zove Krško ali ni oni nemaju a ja ludimnakon drugog odlask u skladište ipa su nakupile 12 zelenog i 4 žutog racmana
ajde dobroprobat mislim još neke pa bu to ok. E da na spomen popolini nemaju pojma i nije bilo ni vunenih zaštitnih gača.
Ono šta sam htjela reč da ako mislite iči do njih iz daljih krajeva obavezno nazvat i rezervirat uz to da netko i stoji iza toga tj. pitat s kime pričaš. Ali na kraju sam ja ipak jako zadovoljna što je ipak dobro prošlo i iznenadio me mm kad je rekao hvala kaj si kupila pelene a ja ga bljedo gledam-a on veli da nisam bila maloda nebi ništa ni kupili
![]()
u receptu je 1/8 šalice maslinjaka, pa dalje redom... a za šalicu ja koristim mjericu od 2,5 dcl...
čičak / drukeri - imam zeleni R s čičkom i žuti s drukerima - i odabrala bih drukere, jer na tu pelenu i tako i tako ide cover, pa nije jako bitno da se pelana priljubi uz noge i trbuh, a čičak mi se zna okrenuti i pogrebati trbuh.
Sanela - Naja jeprekrasna!
ssss zato treba lijepo naučiti s njihove stranice (Racman) i to ako naručih preko 460 kn (a to nije neki problem, npr. 5 pelenica i jedne zaštitne) onda oni pokriju troškove poštarine. Ja sam MM bila slala u Trst po Popolinice u trgovinu koja je navedena na Popolini stranici. Imali su SAMO Easyfix pelene i par komada Popowrap zaštitnih i to M veličineOnda sam zaključila da se definitvno ne isplati putovati da bih našao cca 2 pelene u trgovini..
Ali dobro da nisi kupila brdo Racmanica jer ovako možeš naručivati još raaaaznih pelenica![]()
ssss prvotno napisa
cure, negdje sam vec pisala o tome, da brezice imaju slab izbor pelena
e sorry što je maslinjak, maslinovo ulje možda
da malo i pohvalim cushies classic- neko dan stavila za noć zabunom i izdržale do jutra bez promočenja, ili je zaslužan cover
što se tiče čičkova-drukera meni su zaštitne rikki wrap-čičak bolje od air flow-drukeri. ove prve bolje namjestim iako mi ni sa drukerima ne propuste-hvala cekana na savjetu za izbor covera
i jedno pitanje da ne otvaram novi topic, ili ću još to i napravit, trebam savjetovat jednu mladu mamu koja nosi blizance koliko i koje platnene, pa ako ima netko iskustva