-
došla sam do 3 zaključka...
prvi, nikada više neću prati pelene sa ostalim bijelim baby bodićima i tetra pelenama.
užas jedan.
drugi, imati što manje bijelih pelena jer kada se ne operu dobro (a u 99% slučajeva ostanu
fleke) izgledaju koma.
ME AIO mi izgleda katastrofa. što zbog 3 dnevnog stajanja u kanti sa ostalim pelenama, što zbog malo detergenta. stvarno izgleda koma. bijeli vanjski sloj je lagano žut. užas.
i kako sad dijete u to obući i recimo otići negdje i presvlačiti se. svatko će prvo pomisliti kako se nije dobro opralo. znam da se dobro opralo ali nemam živaca svakome objašnjavati da te fleke jedino skida sunce.
možda picajzliram,ali ovo me dotuklo..
tako je bila sniježno bijela, a sad je koma.
nije bolje prošla ni ME onesize... ostale su šarene pa se još nekako drže...
i onda meni svekrva kaže, pa obriši sa vanjskim dijelom pelene guzu prije nego obrišeš sa maramicama ili gazom. ma da, svakako, pa da imam fleke i izvana 
3, kupovati pelene tek kada se beba rodi (ja nisam mogla a da ne kupujem prije i s jedne strane je to i dobro jer dok bih dočekala da mi stignu neke, dijete bi mi već preraslo S veličinu ) i ne pretjerivati sa fitted pelenama kao ja...
cure, kushies pelene su nam za sada malo velike (infant večičina) ali i nekako mi se ne sviđaju... da ih prodam pa kupim nešto drugo? ceki kaže čekaj još malo, a ostale?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma