Ja sam par puta stavila, par puta ne i ne vidim baš neku razliku...možda dugoročno ima efekta?anjica prvotno napisa
Mene muči izbor noćne pelene... naime još po noći imamo jednokratnu, jer zasad jednostavno nemam što staviti dok ne stigne pošiljka iz US.
Da li uzeti ME onesize, Zeleni racman, Ultrafit popolini ili Heiny huggers- da li tko zna za tu pelenu?!?
Ja sam super zadovoljna sa FB, meni ne cure. Isto sa SB AIO, koje su na glasu kao pelene koje cure. Naravno, nisu za neko dugo nošenje.
Da li nekad koristite varijantu tetra+cover? Ja u nedostatku pelena tako, i baš je ok, ne curi i nekako mi je to kao što su nas naše mame prematale.
Ja sam si odlučila maximalno pojednostaviti pranje pelena, pa perem sa ostalim vešom kad se skupi, tako da nemam neki posebni ritam ili red korištenja pelena. Čak sam pomislila držati prljave pelene u vešmašini, ali možda bolje ne, da se ne usmrdi jadna...
Želja mi je probati bamboozles, kissaluvs, i vunene covere, ali još nisam na čistu da li vunene štrikane, ili one krojene kao običan cover...