-
2005. godine zubar mi rekao da trebam k ortodontu, staviti aparatic i ispraviti zube...osla sam kod tatinog prijatelja ortodonta, privatnika i nakeljio mi je cijenu od 17 tisuca kuna!!!!!!
ne, nemam groblje u ustima pa da je zato cijena takva, vec eto...ocito TOLIKO cijeni svoj rad...
zatim sam nazvala sestricnu koja je na stomatologiji u zagrebu te me je narucila na stomatoloski faks kod neke dr., ja dosla i zena pogledala stanje u ustima i narucila me za 2008. godinu!!! (dakle za 3 godine tek 1.pregled ortodonta a onda njegova preporuka sta dalje)
:shock: :shock: :shock: :shock:
odustala sam odmah, naravno...toliko cekat necu...
zatim moja kuma zubotehnicarka mi preporucila jednog zubara privatnika, kod kojeg dolazi ortodont jedanput mjesecno (inace je iz istre) kod njega i radi te aparatice i odrzava ih pacijentima iz Rijeke...
narucena sam odmah, platila sam tisucu eura za sve, za aparatic, ALI samo za gornje zube, za gumice,za zice koje se mjenjaju ako puknu,za zatezanja svaki mjesec, i za sve njegove dolaske...
jos uvjek ga imam, i nadam se da cu ga dogodine skinut
sorkac na dugom postu al morala sam rec svoje..
pa je moja topla preporuka da se malo informirate i ne nasjednete na prvu ponudu i prvog ortodonta...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma