Pokazuje rezultate 1 do 50 od 433

Tema: ortodont

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.myobrace.com/
    U zg ih ima samo kod jednog profa sa stomatoloskog faksa koji ih naruci iz australije. .
    Molim te neki kontakt od tog profesora (može i na pp) moj mali je u Zg sredinom srpnja i rado bih ga naručila na konzultacije kod tog profesora, pa neka nam naruči taj myobrace ako smatra da bi mu pomogao.
    Daj mi još reci i koliko košta taj pregled, da znamo planirati koliko novaca da ponesemo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Molim te neki kontakt od tog profesora (može i na pp) moj mali je u Zg sredinom srpnja i rado bih ga naručila na konzultacije kod tog profesora, pa neka nam naruči taj myobrace ako smatra da bi mu pomogao.
    Daj mi još reci i koliko košta taj pregled, da znamo planirati koliko novaca da ponesemo.
    Offt. da li taj myobrace funkcionira samo za djecu ili i za odrasle? Pitam zbog sebe, jer ja sam po rođenju zec (strše mi jedinice gornje kao glodavcu) i korigirali su mi zagriz u osnovnoj školi. Sve je bilo super do trudnoće, kad mi se u roku godinu-dvije vratio moj stari zagriz. Bojim se da tu nema pomoći (stomatologica je protiv fiksnog aparata za ravnanje zubi).

Ont. mi smo danas bili kod državnog ortodonta - starijem sinu se lijepo korigira zagriz (iako je morao vaditi sva četiri pretkutnjaka) i vidi se baš super napredak u zadnjih šest mjeseci. Mlađi sin je zec kao ja, ali budući da mu nisu ispale mliječne četvorke, aparatić (mobilni) će pričekati do kraja godine. Kad gledam koliko brzo je aparatić dao rezultate kod starijega, nema stvarno razloga za nikakvu frku i paniku. Sve ide svojim tokom. Samo treba krenuti na vrijeme, tj. kad se primijeti da trajni zubi niču grbavo.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Dobar dan, pliz javite i meni u poruci ime i adresu odnosno kontakt profesora. Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •