Pokazuje rezultate 1 do 50 od 433

Tema: ortodont

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel znate ikog da su mu se ispravili zubi od mobilnog aparatica? Nama su dva ortodonta rekla da samo mobilni mogu dobit.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni i to dva puta. Ali treba nositi.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    Jel znate ikog da su mu se ispravili zubi od mobilnog aparatica? Nama su dva ortodonta rekla da samo mobilni mogu dobit.
    mojoj sestrični. ja mislim da se ne ispravljaju baš sve anomalije s fiksnim, nego se neke i s mobilnim. zašto inzistiraš na mobilnom?
    treba biti uporan to da. kod moje I se vidi napredak u roku cca 8 mjeseci iako nije baš redovito nosila. pokazala mi dokica fotke prije i sad. a kak bi tek bilo super da nosi redovito.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Suzizana prvotno napisa Vidi poruku
    mojoj sestrični. ja mislim da se ne ispravljaju baš sve anomalije s fiksnim, nego se neke i s mobilnim. zašto inzistiraš na mobilnom?
    treba biti uporan to da. kod moje I se vidi napredak u roku cca 8 mjeseci iako nije baš redovito nosila. pokazala mi dokica fotke prije i sad. a kak bi tek bilo super da nosi redovito.
    Baš to sam i ja htjela pitati... Moj stariji ima mobilni godinu i pol, a fiksni će dobiti AKO bude trebalo kad mu bude vrijeme.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da - mobilni dok se ne promijene svi zubi a onda po potrebni fiksni.

I kako ne - meni su se uredno ispravili zubi od mobilnog i trajalo je to 25 godina, ali u trudnoci (i kad su mi izvadili umnjake) stvar se vratila. Ortodontica mi je rekla da se prirodu moze na silu ispravljati samo do određene mjere, ali da ne moze uvijek 100% garantirati uspjeh i trajnost rjesenja za vise desetljeca. Kod mene ne dolaze vise u obzir nikakvi aparatici sa zicama zbog stanja desni (parodontoza).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •