Pokazuje rezultate 1 do 50 od 433

Tema: ortodont

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zato kaj mi je ortodontica rekla da imaju pravo samo na 1 aparatic ili mobilni il fiksni a ne jedan i drugi, pa sam shvatila da ak ne uspije s mobilnim izgubilni smo sansu za fiksni. Tak nasa to tumaci i nemozes joj objasnit drugacije. Inace mislim da je lakse nosit mobilni.
    Eh, baš ću pitati u Perkovčevoj, ali ako se dobro sjećam što je meni ortodontica tamo rekla, djeca do 18. godine imaju pravo na po jedan mobilni aparatić GODIŠNJE i jedan fiksni. Obično ne treba toliko, tj. mobilni aparatić se podešava. Ako ga dijete izgubi - onda plaćaš. Ako se aparatić potrga (kao što se mom sinu potrgao) ide na popravak o trošku hzzo uz uputnicu i potvrđeni papir (hzzo Klovićeva). Baš idući tjedan idemo po njega, pa ću pitati kako to točno ide, ali ovo mi se čini bzvz da gubiš pravo na fiksni ako imaš mobilni. Obično ti fiksni ne treba ako se s mobilnim stvar riješi. Čini mi se da privatnici koji su na ugovor s hzzo često savjetuju drugačije jer im se tako više isplati. Možda griješim dušu, ali provjerit ću.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.07.2013. at 16:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •