Evo izvještaja: naša stomatologica je još tei popravila jedan zubić 10. prosinca i isti dan dala uputnicu za ortodonta za obje curke.

Prvo sam išla u izvidnicu na stomatološki fakultet: mogu nas naručiti tek 26. veljače.

Nakon toga otišla sam do Perkovčeve i raspitala se kod tete odmah na ulaznom šalteru. Da, prvi put se dolazi bez naručivanja, ostavlja se samo iskaznica u pretincu "dežurni liječnik" i rade od osam ujutro.

Pripremila sam mišice na ranije ustajanje, digla ih u 6, jeli, pili, prali se i u 7.15 smo bili u čekaonici. Već je bilo nekoliko pacijenata, ali pregrada "dežurni liječnik" još je bila prazna tako da smo bili prvi.

Nismo obavili ništa pametno. Za Teu je tražila ortopan i naručila je 16. siječnja (grrr, da sam znala, došla bih sa snimkama, ovo je samo zavlačenje bilo), a Anu je pogledala, i kad sam joj rekla da je jednom bila na pregledu kod doktorice Štambuk, prije nego je ista izgubila ugovor s HZZO-om, ali da nije ništa radila već samo rekla da treba još vremena da nepravilni zub malo više izraste, rekla da joj donesem dokumentaciju i da ništa dok to ne donesem i da se (isto) vidimo 16. siječnja.

Treba se stvarno oboružati strpljivošću, meni je došlo da je dooobro protresem.

I eto... čekanje preko MJESEC dana. Namjeravam napraviti ortopan i za Anu u međuvremenu da me slučajno ne bi i tu odgađala, a ako netko ima ideju što bi se još moglo učiniti u cilju dobivanja na vremenu, molim savjet.