Pokazuje rezultate 1 do 50 od 433

Tema: ortodont

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ništa. Nema tu nikakvog pametnog savjeta. Dobiti na vremenu možeš samo ako odeš ranije. Nije to savjet za tebe nego samo komentar za druge roditelje koji očekuju da će djeca trebati ortodonta.

Taj sport košta u privatnom aranžmanu jako jaaaako puno, pa su gužve tamo gdje možeš to obaviti o trošku hzzo. Uostalom, tako je svuda. Plaćaš godinama zdravstveno osiguranje, a kad ti nešto treba ne možeš ostvariti svoje pravo.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Molim pomoć, nova sam u ovom, ali totalno, toliko da čak ni ne znam gdje je Perkovčeva

Dijete je dobilo uputnicu za ortodonta, krivi zagriz s jedne strane, zubarica mi je rekla da se prvi put samo dođe bez naručivanja, a dobili smo i uputu da poslikamo. Sad vidim da chris blue piše, ako sam dobro shvatila, da bi bilo bolje najprije poslikati pa onda sa slikom ići tamo, ili da ipak prvo dođemo na pregled? I još mi zubarica kaže da odem na slikanje negdje oko HNK gdje se plaća 200 kn jer su te slike kvalitetnije od ovih što slikaju preko hzzo, jel to točno? Da samo napomenem da mi zubarica baš ne ulijeva 100% povjerenje, ne radi svog posla nego baš radi toga što stalno naglašava da preko hzzo ništa ne valja, po njoj bi se sve trebalo plaćati

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rayna prvotno napisa Vidi poruku
    Molim pomoć, nova sam u ovom, ali totalno, toliko da čak ni ne znam gdje je Perkovčeva

Dijete je dobilo uputnicu za ortodonta, krivi zagriz s jedne strane, zubarica mi je rekla da se prvi put samo dođe bez naručivanja, a dobili smo i uputu da poslikamo. Sad vidim da chris blue piše, ako sam dobro shvatila, da bi bilo bolje najprije poslikati pa onda sa slikom ići tamo, ili da ipak prvo dođemo na pregled? I još mi zubarica kaže da odem na slikanje negdje oko HNK gdje se plaća 200 kn jer su te slike kvalitetnije od ovih što slikaju preko hzzo, jel to točno? Da samo napomenem da mi zubarica baš ne ulijeva 100% povjerenje, ne radi svog posla nego baš radi toga što stalno naglašava da preko hzzo ništa ne valja, po njoj bi se sve trebalo plaćati
    Evo, Perkovčeva ti je blizu Kazališta i Mimare:
    http://www.spz.hr/lijevo/gdjesmo.htm

Za ortopan uzmi uputnicu od svoje zubarice. Tek ako to ne valja, idi privatno.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 12.12.2013. at 12:35

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja u biti nisam ni dobila uputnicu za ortopan jer je ona odmah rekla neka idemo privatno, da je njima lakše čitati takvu sliku. I da kod privatnika nema zračenja. I sad sam se sjetila, imam poznanicu koja radi na stom.fakultetu, možemo li mi i tamo ili baš Perkovčeva? Zubarica fakultet nije spominjala, samo Perkovčevu

I hvala na odgovorima
    Posljednje uređivanje od rayna : 12.12.2013. at 12:44

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I da je kod privatnika nema zračenja.
    a kako snime ortopan ako nema zracenja

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    a kako snime ortopan ako nema zracenja
    Eto vidiš, ona je mene tako uvjeravala da je privat bolje da je čak i to rekla. A na reklamnom letku kemijskom dolje piše ime njenog muža. Ne znam zašto

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja u biti nisam ni dobila uputnicu za ortopan jer je ona odmah rekla neka idemo privatno, da je njima lakše čitati takvu sliku. I da kod privatnika nema zračenja. I sad sam se sjetila, imam poznanicu koja radi na stom.fakultetu, možemo li mi i tamo ili baš Perkovčeva? Zubarica fakultet nije spominjala, samo Perkovčevu

I hvala na odgovorima
    Prvo, ovo ti je totalna laž.

Drugo - možeš na stomatološki faks s uputnicom. Znam ljude koji idu i tamo i nema baš neke razlike u njihovim i našim iskustvima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •