Pokazuje rezultate 1 do 50 od 433

Tema: ortodont

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

e vidiš mi smo u Perkovčevoj imali katastrofu od pregleda, vrlo antipatična dr koja je problem dvojki postavljenih iza jedninica koje nije moguće uopće dobro četkati prokomentirala sa "pa mama perite joj vi zube". bili smo s 9 godina tamo. naručili nas za rengen za 2 godine. mogu samo reći da srećom samo jedno dijete treba ortodontu, ali slično smo prolazili i sa nefrolozima i ortopedima. jednostavno nije isti pristup u bolnici i privatno i to je žalosno. no, L treba stvarno stručnu pomoć jer su problemi veći, nije samo estetika pa mi nije svejedno kako će se sve tretirati

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    L treba stvarno stručnu pomoć jer su problemi veći, nije samo estetika pa mi nije svejedno kako će se sve tretirati
    Ma naravno, da moje dijete ima većih problema, već bih i ja potražila privatnika (kao što jesam u nekim drugim situacijama, nevezano za zube). Ali mi to nikako nije ok princip, a po njemu sve funkcionira.
    Kad sam tražila kamo ćemo otići na prvi pregled, uglavnom sam čula same preporuke za Stomatološki faks. Sad, više nisam sigurna ni u što. Zna li tko, kakva je situacija s ortodontima po domovima zdravlja (vidjela sam neki dan da ima ortodont u DZ Centar u Runjaninovoj, ali sam zaboravila pogledati ime i radno vrijeme)?

tanja37 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Sa svojim sinom idem kod ortodontice dr. Antonije Lončar Rogoznice u Ilici 383-črnomerec. privatnica je ali ima ugovor sa HZZO. Presuper nam je, sad smo u terapiji prije dobivanja fiksnog aparatića. Br. tel. je 01/3758969

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •