Pokazuje rezultate 1 do 50 od 433

Tema: ortodont

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala vam puno! Ono što je mene strah s državnim kolosjekom je da će mi cijelo vrijeme (sve te godine koje bih kao "uložila" čekajući na tim listama i vrteći se po sustavu) reći - vaš je problem premalen, ne treba, a zapravo će me kao emotivno smirivat - kontrola 1,2, 3 itd. , a zapravo mi neće dobro pomoć zbog manjka para. I drugi konkretan strah mi je da državno nema para za state-of-the art tehnoloije u ortodonciji i da se možda nešto već može napraviti sada, ali daleko je državno zdravstvo od toga. To je barem moje iskustvo po nekim isto tako neesencijalnim problemima po drugim zdravstvenim problemima (mojima, konkretno gina, di se puno toga za pare može dobiti ambulantno i preventivno, što se u bolnicama ne može jer zaostaju... a neke i za nešto ako je sofisticiranije desetljeća po mojoj laičkoj procjeni). Toga me više strah nego da će mi privatnici overchargati. Problem je isto genetski... i vidim koliko to zapravo mene muči u visokim godinama i žao mi je što moja mama nije u djetinjstvu stisla.

Koliko procjenjujete opasnost da mi državno umanje situaciju - prema zadnjem razvoju, s tim listama i pravdanjima milimetara iskrivljenosti zuba. 10%? 20%? 40%? Pls neku procjenu, ne mora bit bullet-proof. I unaprijed PUNO hvala!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.12.2014. at 12:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •