Pokazuje rezultate 1 do 50 od 433

Tema: ortodont

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    A kamo se žurite? Za aparatić se svi mliječni zubi moraju izmijeniti i izrasti novi. Kako raste vilica tako se i zubi razmještaju i situacija se može jako promijeniti u godinu-dvije. Koliko sam shvatila, ako se aparatić prerano stavi, zbog rasta vilice brzo dođe do recidiva. Ako ste u sustavu, dobit ćete aparatić na vrijeme, mobilni ili fiksni, ili jedan i drugi.
    ovo je stav i nase ortodontice. ne teli nista prije 14-15 godina radit

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je stav i nase ortodontice. ne teli nista prije 14-15 godina radit
    Odkud tu teli?
    Ili mozda kajje tvoj decko.kod cura je drugacije.mada jefan njen kolega je dobio aparatic s manje od 10 godina.ali su mu izvadili. 3 zuba.ocito sve jako individualno.
    Ugl
    Ceovica preporucam

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

U stvari nisam sigurna kome je pisala, meni ili cvijetak. Ako je pisala cvijetak za njenu kći onda se djelomično slažem ali iskljucivo jako oprezno i uz potvrdu nekog zubara od povjerenja. Ovisi i o tome koliko je dijete naraslo, je li vec u jakom pubertetu ili je tek krenula (recimo ja sam i m dobila tek krajem 7-og, počela rasti isto tek u 7-om itd) Ako je pisala meni za moju kći onda se ne slažem, jer mislim da ima jos bar 3-4 godine vremena da joj ispadnu mliječni zubi prirodnim putem.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

U stvari najbolje se pouzdati u iskusnog dječjeg zubara, oni vide najsiri spektar kad djeci ispadaju mliječni zubi. Ortodonti se već bave problematičnim slučajevima (bar u mojoj glavi )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •