-
Ovako,zubar nas je vrlo rano uputio ortodontu i završili smo dr.Magdalenić u Perkovčevoj.Jednom riječju horor.Čeka se satima bez obzira na vrijeme kada ste naručeni,vrlo neugodna...unatoč svemu stariji je uspio odraditi oba aparatića.
No,vrhunac se desio danas....saga započinje u 5 mj.Kćer nije došla na zakazani termin(prvi puta da jedno od njih dvoje nije došlo na zakazan datum)-jer je u tom trenutku kum bio na respiratoru i preminuo.Jednostavno u tom ludilu je zaboravila.Kada je shvatila što se desilo,zvala je i zakazala novi termin.Narućila ju je tek za 2 mj.I tada ju naručuje 2 termina u 7 mj. kada će joj staviti donji aparatić i naglašava da je važno da dođe jer drugih termina nema.To joj govori na vratima i kada joj ona (sestri) pokušava reći da smo u tom terminu na moru-ova joj zalupi vrata.Plačući me kćer zove da kaže što se desilo,odmah zovem da kažem da joj promjeni datume ili odgodi za 9 mj-kažu,nazovite u ponedjeljak.Ok,zovem u ponedjeljak,sestra daje doktoricu na tel. koja inzistira da dodje u zakazanom terminu jer nemaju drugih,ja i dalje objašnjavam da smo na moru.Tada ona napada da je kćer trebala reći da je nema i sl(hrpa sr... koja ne stoje).I tako one ipak nađu novi termi i kćer stavlja aparatić tjedan prije mora.I tako,prodje 3 dana i odlijepi se bravica,ok,dešava se...zovemo u Rijeku privatnika i dr. dan vozimo ju na popravak.I tako prođe još 7 dana i evo opet se druga bravica odljepila..e,pa samo mi nemojte reći da je ovo slučajno.Sinu su se 2 puta odlijepile na oba aparatića za 3 g. koje je nosio-a njoj na ovoj 2X u 7 dana?!?Očito je našla naćin kako se osvetiti...Zanima me kako promjeniti ortodonta i da li je to uopće moguće s obzirom na manjak istih?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma