-
Moj je bio s 12.5 godina kod zubara, i ona mi je tada dala uputnicu za ortodonta. Ja se čudila kao “zašto”, a ona da sad sve šalju u toj dobi. Dobila sam termin u Gundulićevoj (to je KBC Zagreb) za 6 mjeseci, ali sam otišla privatno na uputnicu. Termin je bio za 2 mjeseca. Jedino nisu radili ortopan na uputnicu, to sam platila 25€.
Rekli su mi da kraju da samo kontrola za godinu dana.
Mislim mogla sam čekati i 6 mjeseci, ali frendica koja nosi aparatić i dijete koje joj nosi aparatić mi je nahvalila tu privatnu dr., i da zašto bi došla u sustav i čekala satima na pregled (time me odmah kupila, stalno čekam satima na pregled, evo i sad vas pozdravljam s Rebra
)… tako da smo to obavili. Ugodna i blaga doktorica. Poliklinika Štambuk.
Što se tiče zubara, otvori na HZZO-u xcl tablicu, nađi stupac “broj pacijenata” i zovi one s minimalnim brojem u kvartu koji ti je iole prihvatljivo blizu.
Kad sam dvoje starijih selila od pedijatra, nazvala sam 10 ordinacija nitko ih nije htio/mogao uzeti. Čak sam otišla i u HZZO i tamo su mi dali ordinaciju koja bi me “morala” primiti, ništa. Na kraju sam filtrirala xcl po kvartovima i najmanjem broju pacijenata, u drugom kvartu našla nekog s najmanjim brojem, poslala mail, odgovorili “Rado ćemo vas primiti”. I super je ordinacija.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma