Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 216

Tema: Tehnike i taktike

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

E da, suzy misliš li sad to napraviti u punoj dozi i popiti?

ema1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ovako... ja sam naiskrenije zaboravila za ČL i danas kupujem sastojke, od sutra ga pijem... pa vam javim šta se događa

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Indi prvotno napisa
    Da, da, danas pravim ostatak ture. Valjda necu tako smanjiti dejstvo tog carobnog napitka :?

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ne razumijem, zbog čeka bi se smanjilo jer je manja doza? Mislim da ne bi trebalo. Od srca ti želim da i tebi upali ko mojoj m.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Shvatila sam zasto je potrebna veca kolicina 33cesnja/3limuna, da bi imalo sta da se pije i da ne bude suvise gusto.
    Ipak sam skuvala celu dozu, bas zbog toga da bi moglo lakse da se pije (da bi tecnost bila redja)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Indi, sutra je pazarni dan kod nas - kupujem bijeli luk i limun i pravim ''čarobni napitak''. Ma, čovječe, moram ostati trudna, sigurno! :D
    nego, daj taj receptić sa cveklom, da i njega isprobamo.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kad su moji roditelji željeli 3. djete (ja sam već imala 17 god.) nikako nisu uspjevali. Mene i brata (3 godine poslije) su iz prve potrefili i nadali su se da će tako i za 3. Međutim nije baš tako išlo. Tata se već sekirao da je problem u godinama (mama 35, a tata 36 ), pa da su krive njegove upale mjehura i bubrega koje je imao zadnjih godina. Cijelu listu razloga je već nalazio. Prolazili su mjeseci a ništa... Nakon cca 8 mjeseci pokušaja, ja sam gledala nekakvu emisiju gdje su objašnjavali da je najbolje apstinirati sve do ovulacije kako bi plivači skupili snagu a i kako bi im se broj maksimalno povečao. Savjetovala sam mamu i nečete vjerovati ali slijedeći ciklus je zatrudnila i rodio se mali Ivan

Ja i MM (onda cura i dečko u cvatu ljubavi i strasti ) smo odlučili imati bebu, ali kako smo tamn dovršavali uređenje stana, nismo živjeli zajedno. Potrefilo je da nismo hopsali cca 10 dana, pa taman za ovulaciju i rodio se Daniel. To je bilo točno 2 godine poslije bratova rođenja.

Moja teta isto tako nije potrefila 2 ciklusa, ja je savjetovala i ostala u slijedećem ciklusu trudna

E sad, mi drugo radimo maratonima jer nam tako odgovara

Probajte i to, ništa vas ne košta (dobro možda koji dan apstinencije )

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pliska probali i ništa, ali bit će.

Suzy i MAJOLINA stvarno vam želim da recept pomogne i da ostanete T. J ću ga isto skuhati, tamo za mjesec dana, mljac

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Baš sam jučer rekla MM da ćemo sada tako. Nije mu baš drago, više mu je pasala ona taktika "maraton"

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kad se spominje ta taktika (samo jednom), moram napisati (za one koje su se skoro prijavile) da je nama ta taktika upalila s prvom trudnoćom (na žalost, prekinutom spontanim). Cure s našeg pdf-a (tada) su je prozvale sandrij2 metoda (nije da sam baš ponosna ). Do tog ciklusa smo bili pravi (polu)maratonci...

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Sandrij2 prvotno napisa
    Kad se spominje ta taktika (samo jednom), moram napisati (za one koje su se skoro prijavile) da je nama ta taktika upalila s prvom trudnoćom (na žalost, prekinutom spontanim). Cure s našeg pdf-a (tada) su je prozvale sandrij2 metoda (nije da sam baš ponosna ). Do tog ciklusa smo bili pravi (polu)maratonci...
    Onda se drzi te taktike .
    Nama nije upalio ni maraton , ni polumataron , ni apstinencija . Ja jedino da uhvatim za usi i spermic i jajnu celiju i da im kazem - E , hajde se sad ti izvini njemu , hajde sad ti njoj . E sad se lijepo poljubite ...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Betty, betty, tebi nikad dosta ludorija

Nego, ja već drugi dan pijem preporučeni čaj od b.luka i limuna, mjesec dana folnu kis., zadnja dva dana i B6 i B kompleks, dvije nedelje marulju i vrkutu,...jel' ima još išta Sad čekam da M dođe (20.dc), već me pika u jajnicima, pa da nastupi period apstinencije, pa da navalimo

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A, lijepo sam rekla da ću odmoriti do IVF-a, eh-eh

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Šta znači apstinencija? KOlika apstinencija? Par dana ili cijeli ciklus, ne kužim?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Apstinencija do O :shock: , na žalost

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Betty prvotno napisa
    Ja jedino da uhvatim za usi i spermic i jajnu celiju i da im kazem - E , hajde se sad ti izvini njemu , hajde sad ti njoj . E sad se lijepo poljubite ...
    Savrseno!

Majolina znaci zajedno pijemo belolucani caj! Samo jos tu vrkutu da nadjem, sve ostalo sam i ja ubacila. A da i sok od ananasa bi trebalo da uvedem!

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nama nije upalio ni maraton , ni polumataron , ni apstinencija . Ja jedino da uhvatim za usi i spermic i jajnu celiju i da im kazem - E , hajde se sad ti izvini njemu , hajde sad ti njoj . E sad se lijepo poljubite ...

Draga zakon si

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Do sad sam već svakakvih bućkuriša probala, ako ovo upali kojoj od vas, udavit ću vas za recepis.

Inače, osim mjerenja BT bacam sve taktike u vjetar.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mislim da kod nas ta apstinencija do O ne bi uspjela. I ovak su nam spermici koma, a da ih toliko ostavimo mislim da bi svi bili okrenuti naopačke :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

:shock: do ovulacije :shock: jedva dočekam da prodje menzis da morem hopsati a di jos da cekam 10 dana

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

to s apstinencijom je meni rekla i moja gin, al ona je spominjala 4-5 dana prije O bez keksanja, ne cijeli ciklus

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Betty Najjaca si!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Betty
    , legendo

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Naši plivači su brži i bolji kad duže miruju, tako reče spremogram. Tako još samo da se mi smirimo i

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Betty stvarno si odvala hahaha....

Suzy,cure ako kojoj stvarno bude trebala vrkuta, a ne može je nabaviti, javite, pa ja drage volje kupim i pošaljem.

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa
    to s apstinencijom je meni rekla i moja gin, al ona je spominjala 4-5 dana prije O bez keksanja, ne cijeli ciklus
    E baš tako!
    Samo, ova taktika ima jednu veliku manu, a to je da MORATE znati kad je O.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Indi, malo kasnim, ali evo: Hvala na ljubaznoj ponudi! Procesljacu biljne apoteke ovde, i ako nema vrkute - ovem tebe u pomoc!

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

suzy ako treba, nema problema, samo javi i šaljem.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa
    Šta znači apstinencija? KOlika apstinencija? Par dana ili cijeli ciklus, ne kužim?
    Ma cca tjedan dana. Tako je bilo kod nas.

betty kraljica si

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Indi, ja nasla neku mesavinu cajeva u kojoj ima vrkute. Odlicnog je ukusa! Za sad cu ovako. Hvala na ljuaznoj ponudi!

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

Citiraj Lady prvotno napisa
    ja bubnila 1 bambus i ljudi ostala prirodno trudna.
    - da mi je znati koliko sam ih ja vec popila pa nista!
    Momentalno sam na ananasu,grejpfrutu,folnoj,B-komplexu,Vitexu,a sad pocinjem ,ako M dodje, sa Celikovicevim cajem za zenske bolesti u kojemu je i vrkuta i marulja i macina trava i...i....i........
    Koja sam ja pijandura!

Pepe2 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ma jel ko od vas probao onaj luk s limunom? Jel to neka zaje..... ili misle ozbiljno?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

probala je suzy mislim, procitaj malo postove iznad

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Re: Tehnike i taktike

Citiraj Shanti prvotno napisa
    Dizala sam noge u zrak pet mjeseci da bih 10 d posljednjeg ciklusa, tj. šesti mjesec saznala da upravo tako ne trebam i da izvolim spustiti noge , jer da zbog zavaljene maternice moramo prijeći u dogi stajl. Pa sad, hm... tako , a nakon toga ostanem ležati na trbuhu.
    meni su isto jednom rekli da imam valjda zavaljenu, tj. nije kako treba maternica, a taj dogi stajl me boli... no idući put ima da to probamo.... malo ćemo lakše... viš nisam znala, a ja uvijek gore noge... a jesmo lude...

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj suzy prvotno napisa
    Citiraj Indi prvotno napisa
    Da, da, danas pravim ostatak ture. Valjda necu tako smanjiti dejstvo tog carobnog napitka :?
    Jel ima sta novega jesi jos na toj turi, i ja razmisljam o tome... :/

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Danas mi je 15dc, a caj od belog luka sam pila 1, 2 i 3dc. Ako bude delovao u ovom ciklusu, obavesticu vas sigurno!
    Sto se tice O, pila sam i marulju u vrkutu i jos neke biljcice koje idu u taj caj sa vrkutom (i jos pijem, naravno), pa je bilo sluzi bas kako treba! E sad... We'll see... 8)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj stelerina prvotno napisa

Smijem se kao luda

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ovako, zadnjih tjedan dana pijem čaj od vrkute, ali nisam primjetila pojačan iscjedak ili neke druge znakove plodnosti, već naprotiv ( ) ovaj mjesec skoro pa ništa od iscjetka (mislim , znam da je prerano da bi se vidjeli neki rezultati, ali nisam očekivala suprotan učinak)!!
    Jučer sam čula da se čaj treba piti topao, a kako ga se meni ne da svaki čas kuhati, ja ga skuhala 2l i pila hladnog - zna li netko umanjuje li to njegovo djelovanje? :?

Pepe2 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo ja popila 1/3 onog luka s limunom...bljaaak, ali da vidimo sto ce se desiti...Mislim da gripu sigurno necu dobiti, a ni viroze...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pucika ja čaj navečer skuham, popijem dio topao, a drugi dio ujutro hladan.

2l su definitivno previše - preporuča se 6-8 deci

i sluz ti se neće povećati od vrkute (ona regulira ciklus) nego od marulje pa nemoj ništa ni očekivati ako piješ samo vrkutu

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pujice hvala ti!
    Ništa, idem onda u nabavku po marulju! A znači, obzirom da imam prilično redovite cikluse, vrkutu pijem bezveze! Ali, prirodno je, pa valjda ne škodi!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ne bi trebalo škoditi, ali nemoj piti u većim količinama od preporučenih (i nakon 3 mjeseca 1 mj pauze)

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bokić
    jel to onda znači da trebam kupiti oba čaja? a kako piti? jedan dan jedan, drugi dan drugi ili kako? ili da se opredjelim možda samo za Marulju, ciklusi su mi redoviti :/

ema1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja pijem marulju i vrkutu pola-pola.
    Uzela sam 5dkg marulje i 5 dkg vrkute i skupa dobro promješala.
    Tako mi je jednostavnije...

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ok, probat ću to potražiti u običnim ljekaranama. pa napraviti mix!
    tenkju

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj ema1 prvotno napisa
    Ja pijem marulju i vrkutu pola-pola.
    Uzela sam 5dkg marulje i 5 dkg vrkute i skupa dobro promješala.
    Tako mi je jednostavnije...
    Evo, ovako sam i ja do O, a nakon O samo vrkutu!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja ih isto pijem pomiješane, ali cijeli ciklus

ema1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sandrij2 - jel to zbog onoga da se marulja nesmije piti u slučaju trudnoće?
    O tom sam i ja razmišljala... mislim da ću i ja od danas samo vrkutu - pošto, jelte sam trudna pa ...

ema1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ispravak... od jučer sam trudna

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj ema1 prvotno napisa
    Sandrij2 - jel to zbog onoga da se marulja nesmije piti u slučaju trudnoće?
    O tom sam i ja razmišljala... mislim da ću i ja od danas samo vrkutu - pošto, jelte sam trudna pa ...
    Joj, nisam se toga ni sjetila. Ma ja ti razmišljam ovako: vrkuta je odlična općenito kroz cijeli ciklus, naročito u drugom dijelu, a meni najviše zbog te moje brižne lutealne faze i možebit niskog progesterona. A marulja je za sluz, pa je onda pijem do ovulacije. I ja fakat imam tako lijepu sluz ( - postajem malo psiho slučaj) kad pijem marulju.
    Nadam se samo da mi se ne može dogoditi "overdose" od vrkute jer nakon cca mjesec-dva kako je pijem, mislim da sam postala ovisna. Ona je meni super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •