E da, suzy misliš li sad to napraviti u punoj dozi i popiti?
E da, suzy misliš li sad to napraviti u punoj dozi i popiti?
Ovako... ja sam naiskrenije zaboravila za ČL i danas kupujem sastojke, od sutra ga pijem... pa vam javim šta se događa![]()
Da, da, danas pravim ostatak ture. Valjda necu tako smanjiti dejstvo tog carobnog napitka :?Indi prvotno napisa
Ne razumijem, zbog čeka bi se smanjilo jer je manja doza? Mislim da ne bi trebalo. Od srca ti želim da i tebi upali ko mojoj m.
Shvatila sam zasto je potrebna veca kolicina 33cesnja/3limuna, da bi imalo sta da se pije i da ne bude suvise gusto.
Ipak sam skuvala celu dozu, bas zbog toga da bi moglo lakse da se pije (da bi tecnost bila redja)![]()
![]()
Indi, sutra je pazarni dan kod nas - kupujem bijeli luk i limun i pravim ''čarobni napitak''. Ma, čovječe, moram ostati trudna, sigurno! :D
nego, daj taj receptić sa cveklom, da i njega isprobamo.![]()
Kad su moji roditelji željeli 3. djete (ja sam već imala 17 god.) nikako nisu uspjevali. Mene i brata (3 godine poslije) su iz prve potrefili i nadali su se da će tako i za 3. Međutim nije baš tako išlo. Tata se već sekirao da je problem u godinama (mama 35, a tata 36), pa da su krive njegove upale mjehura i bubrega koje je imao zadnjih godina. Cijelu listu razloga je već nalazio. Prolazili su mjeseci a ništa... Nakon cca 8 mjeseci pokušaja, ja sam gledala nekakvu emisiju gdje su objašnjavali da je najbolje apstinirati sve do ovulacije kako bi plivači skupili snagu a i kako bi im se broj maksimalno povečao. Savjetovala sam mamu i nečete vjerovati ali slijedeći ciklus je zatrudnila i rodio se mali Ivan
![]()
Ja i MM (onda cura i dečko u cvatu ljubavi i strasti) smo odlučili imati bebu, ali kako smo tamn dovršavali uređenje stana, nismo živjeli zajedno. Potrefilo je da nismo hopsali cca 10 dana, pa taman za ovulaciju i rodio se Daniel. To je bilo točno 2 godine poslije bratova rođenja.
Moja teta isto tako nije potrefila 2 ciklusa, ja je savjetovala i ostala u slijedećem ciklusu trudna![]()
E sad, mi drugo radimo maratonima jer nam tako odgovara![]()
![]()
Probajte i to, ništa vas ne košta (dobro možda koji dan apstinencije)
Pliska probali i ništa, ali bit će.
Suzy i MAJOLINA stvarno vam želim da recept pomogne i da ostanete T. J ću ga isto skuhati, tamo za mjesec dana, mljac![]()
Baš sam jučer rekla MM da ćemo sada tako. Nije mu baš drago, više mu je pasala ona taktika "maraton"![]()
Kad se spominje ta taktika (samo jednom), moram napisati (za one koje su se skoro prijavile) da je nama ta taktika upalila s prvom trudnoćom (na žalost, prekinutom spontanim). Cure s našeg pdf-a (tada) su je prozvale sandrij2 metoda (nije da sam baš ponosna). Do tog ciklusa smo bili pravi (polu)maratonci...
Onda se drzi te taktike .Sandrij2 prvotno napisa
![]()
Nama nije upalio ni maraton , ni polumataron , ni apstinencija . Ja jedino da uhvatim za usi i spermic i jajnu celiju i da im kazem - E , hajde se sad ti izvini njemu , hajde sad ti njoj . E sad se lijepo poljubite ...![]()
Betty, betty, tebi nikad dosta ludorija![]()
![]()
Nego, ja već drugi dan pijem preporučeni čaj od b.luka i limuna, mjesec dana folnu kis., zadnja dva dana i B6 i B kompleks, dvije nedelje marulju i vrkutu,...jel' ima još ištaSad čekam da M dođe (20.dc), već me pika u jajnicima, pa da nastupi period apstinencije, pa da navalimo
![]()
A, lijepo sam rekla da ću odmoriti do IVF-a, eh-eh![]()
Šta znači apstinencija? KOlika apstinencija? Par dana ili cijeli ciklus, ne kužim?![]()
Apstinencija do O :shock: , na žalost![]()
Savrseno!Betty prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Majolina znaci zajedno pijemo belolucani caj!Samo jos tu vrkutu da nadjem, sve ostalo sam i ja ubacila. A da i sok od ananasa bi trebalo da uvedem!
Do sad sam već svakakvih bućkuriša probala, ako ovo upali kojoj od vas, udavit ću vas za recepis.
Inače, osim mjerenja BT bacam sve taktike u vjetar.
Mislim da kod nas ta apstinencija do O ne bi uspjela. I ovak su nam spermici koma, a da ih toliko ostavimo mislim da bi svi bili okrenuti naopačke :/
:shock: do ovulacije :shock: jedva dočekam da prodje menzis da morem hopsati a di jos da cekam 10 dana![]()
![]()
to s apstinencijom je meni rekla i moja gin, al ona je spominjala 4-5 dana prije O bez keksanja, ne cijeli ciklus
Betty prvotno napisa
Betty , legendo![]()
Naši plivači su brži i bolji kad duže miruju, tako reče spremogram. Tako još samo da se mi smirimo i![]()
Betty stvarno si odvala hahaha....
Suzy,cure ako kojoj stvarno bude trebala vrkuta, a ne može je nabaviti, javite, pa ja drage volje kupim i pošaljem.
E baš tako!pujica prvotno napisa
Samo, ova taktika ima jednu veliku manu, a to je da MORATE znati kad je O.
Indi, malo kasnim, ali evo: Hvala na ljubaznoj ponudi! Procesljacu biljne apoteke ovde, i ako nema vrkute - ovem tebe u pomoc!![]()
Ma cca tjedan dana. Tako je bilo kod nas.andiko prvotno napisa
betty kraljica si![]()
Indi, ja nasla neku mesavinu cajeva u kojoj ima vrkute. Odlicnog je ukusa! Za sad cu ovako. Hvala na ljuaznoj ponudi!![]()
-Lady prvotno napisa
da mi je znati koliko sam ih ja vec popila pa nista!
Momentalno sam na ananasu,grejpfrutu,folnoj,B-komplexu,Vitexu,a sad pocinjem ,ako M dodje, sa Celikovicevim cajem za zenske bolesti u kojemu je i vrkuta i marulja i macina trava i...i....i........
Koja sam ja pijandura!![]()
Ma jel ko od vas probao onaj luk s limunom? Jel to neka zaje..... ili misle ozbiljno?
probala je suzy mislim, procitaj malo postove iznad
meni su isto jednom rekli da imam valjda zavaljenu, tj. nije kako treba maternica, a taj dogi stajl me boli... no idući put ima da to probamo.... malo ćemo lakše... viš nisam znala, a ja uvijek gore noge... a jesmo lude...Shanti prvotno napisa
![]()
Jel ima sta novegasuzy prvotno napisa
jesi jos na toj turi, i ja razmisljam o tome... :/
Danas mi je 15dc, a caj od belog luka sam pila 1, 2 i 3dc. Ako bude delovao u ovom ciklusu, obavesticu vas sigurno!![]()
Sto se tice O, pila sam i marulju u vrkutu i jos neke biljcice koje idu u taj caj sa vrkutom (i jos pijem, naravno), pa je bilo sluzi bas kako treba! E sad... We'll see... 8)
stelerina prvotno napisa
Smijem se kao luda![]()
Ovako, zadnjih tjedan dana pijem čaj od vrkute, ali nisam primjetila pojačan iscjedak ili neke druge znakove plodnosti, već naprotiv () ovaj mjesec skoro pa ništa od iscjetka (mislim , znam da je prerano da bi se vidjeli neki rezultati, ali nisam očekivala suprotan učinak)!!
Jučer sam čula da se čaj treba piti topao, a kako ga se meni ne da svaki čas kuhati, ja ga skuhala 2l i pila hladnog - zna li netko umanjuje li to njegovo djelovanje? :?
Evo ja popila 1/3 onog luka s limunom...bljaaak, ali da vidimo sto ce se desiti...Mislim da gripu sigurno necu dobiti, a ni viroze...![]()
pucika ja čaj navečer skuham, popijem dio topao, a drugi dio ujutro hladan.
2l su definitivno previše - preporuča se 6-8 deci
i sluz ti se neće povećati od vrkute (ona regulira ciklus) nego od marulje pa nemoj ništa ni očekivati ako piješ samo vrkutu
pujice hvala ti!
Ništa, idem onda u nabavku po marulju! A znači, obzirom da imam prilično redovite cikluse, vrkutu pijem bezveze! Ali, prirodno je, pa valjda ne škodi!
ne bi trebalo škoditi, ali nemoj piti u većim količinama od preporučenih (i nakon 3 mjeseca 1 mj pauze)
bokić![]()
jel to onda znači da trebam kupiti oba čaja? a kako piti? jedan dan jedan, drugi dan drugi ili kako? ili da se opredjelim možda samo za Marulju, ciklusi su mi redoviti :/
Ja pijem marulju i vrkutu pola-pola.
Uzela sam 5dkg marulje i 5 dkg vrkute i skupa dobro promješala.
Tako mi je jednostavnije...
ok, probat ću to potražiti u običnim ljekaranama. pa napraviti mix!![]()
tenkju![]()
Evo, ovako sam i ja do O, a nakon O samo vrkutu!ema1 prvotno napisa
ja ih isto pijem pomiješane, ali cijeli ciklus
Sandrij2 - jel to zbog onoga da se marulja nesmije piti u slučaju trudnoće?
O tom sam i ja razmišljala... mislim da ću i ja od danas samo vrkutu - pošto, jelte sam trudna pa ...![]()
Joj, nisam se toga ni sjetila. Ma ja ti razmišljam ovako: vrkuta je odlična općenito kroz cijeli ciklus, naročito u drugom dijelu, a meni najviše zbog te moje brižne lutealne faze i možebit niskog progesterona. A marulja je za sluz, pa je onda pijem do ovulacije. I ja fakat imam tako lijepu sluz (ema1 prvotno napisa
- postajem malo psiho slučaj) kad pijem marulju.
Nadam se samo da mi se ne može dogoditi "overdose" od vrkute jer nakon cca mjesec-dva kako je pijem, mislim da sam postala ovisna. Ona je meni super.