Da, ista stvar i kod mene. Ja sam isti ćaća a od svojih staraca pokupila samo ono loše.Betty prvotno napisa
1. Mi u početku nismo imali nikakvu taktiku i bili smo totalno opušteni (bez obzira što sam znala da imam PCOS i disbalans hormona).
2. Nakon nekog vremena sam počela koristiti Maybe baybe, po kojem sam uvijek bila plodna (još ga uvijek koristim i još uvijek sam plodna).
3. E kad sam skužila da napraviti dijete i nije mačji kašalj uputih se ja giniću pa krenusmo sa flikulometrijom koja je pokazala da nemam ovulaciju.
4. Tada mi je ginićka prepisala Klomifen i O se pojavila.
5. Mislila sam da ću odmah sa prvom turom Klomifena zatrudniti, ali kako nisam zatrudnjela drugi ciklus sam počela mjeriti bazalnu temperaturu i oduševila sam se kad sam skužila da se BT poklapa sa onim što se vidi na folikulometriji.
6. Naravno, uz sve to poslije keksa držim noge u zraku, ne dižem se iz kreveta i ne tuširam se!
Da, moram napomenuti da više nismo opušteni kako smo bili na početku. Znam da bih trebali ali i same znate da to nije lako!

Ja sam izgledaaaa na tatuuu buuuuuuu .A uvijek mi je tata govorio "Ona je sva na mene "
Odgovori s citatom