Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 216 od 216

Tema: Tehnike i taktike

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nabla,
    masiranje kantarionovim uljem radim poslije tusiranja, 5 min. kruznim pokretima u smijeru kazaljke na satu
    za tople obloge s ricinusovim uljem osnovne upute su na: http://www.ovarian-cysts-pcos.com/castor-oil.html

Ako ima interesenata za ciljane joga vjezbe za jacanje cirkulacije i opustanje trbusne supljine javite pa cu napraviti popis i staviti linkove na slike i upute sto bi bilo dobro raditi

Sretno

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala lilium, srce si

Ja sam jedno vreme i na akupunkturu isla, planiram opet. Citam da na zapadu zene cesto kombinuju i jogu s akupunkturom.
    Bas me zanima koje si vezbe "nahvatala"
    Interesuje me i tvoje misljenje da li je moguce sam raditi te vezbe ili to treba raditi uz nadzor joga instruktora?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nabla,
    Lakse je nauciti pravilno raditi vjezbe i pravilno disati kada si u grupi, no dosta jednostavnijih vjezbi se moze pravilno raditi i sam doma. Ja sam sve te vjezbe prvo prosla s instruktorima. Akupunkturu jos nisam probala

Popis vjezbi i grubu podjelu po tezinama cu postati za 1 - 2 dana kad ih sve poslozim.

Matko avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sta manje misliti na to kako zatrudnjeti.
    Jer sam na Harni pročitala,da to može uzrokovati prerano sazrijevanje folikula. :?

bijeli ljiljan avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj lilium prvotno napisa
    Ako ima interesenata za ciljane joga vjezbe za jacanje cirkulacije i opustanje trbusne supljine javite pa cu napraviti popis i staviti linkove na slike i upute sto bi bilo dobro raditi
    ja sam . Inace vjezbam jogu, ali ne mogu jos tocno procijeniti koja je vjezba za sto tako da bi mi neki popis dobro dosao.
    hvala

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj lilium prvotno napisa

Sretno
    moze, samo molim te onda za to otvori novu temu

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Matko,

Sve sto stvara nervozu, napetost i uzrokuje stres moze uticati i na razinu hormona, a kada su hormoni u disbalansu svasta je moguce. Kazu da kada smo pod stresom tada se dize razina kortizola (kojeg i zovu hormonom stresa), adrenalina i noradrenalina i da tada moze doci i do disbalansa u spolnim hormonima kao sto su smanjena proizvodnja progesterona, dominacija estrogena... Za spustanje razine kortizola pored sto mirnijeg zivotnog stila se preporucuju setnje, uravnotezena prehrana, dobro spavanje, pa cak i molitva, meditacija, masaze, joga. Na puno mjesta savjetuju i smanjiti unos kofeina jer i kava dize razinu kortizola. Vec mi je dugo jasan los uticaj kave zbog toga sto je diuretik, pa zbog toga mozda moze ometati resporpciju minerala i vitamina topivih u vodi (a tu spadaju i B12, folna kiselina...) no ova veza s hormonima, da kroz povecanje kortizola moze cak i smanjiti proizvodnju progesterona, to mi je tek nedavno "sjelo".

OK za novu temu o jogi - moram to onda malo bolje pripremiti

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Literarni "uradak" o jogi postan: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=51344

Zelim vam dobro vjezbanje

Matko avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nemam karticu niti mogučnost naručivanja LH-trakica preko interneta,Pa vas molim da mi kazete gdje ih mogu naručiti postom ili tel.pozivom?
    Ili ,mogu li se kupiti u ljekarni?Kako se zovu?

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Seni77

Početno

Meni je dr pripisala Folacin (folna kis), Vitamic C od 500 mg, a ja na svoju ruku pijem i Aloe veru u obliku soka (malo ružan okus ima) i sok od ananasa ponekad

ZVONKICA

Početno

CURE BOK
    POKUŠAVAM ZATRUDNJETI OD 7 MJESECA KAD SAM IMALA SPONTANI I NIŠTA.
    IMAM REDOVITU M SVAKIH 28-30 DANA.MEĐUTIM, SAD MI KASNI PUNIH 12 DANA A NISAM TRUDNA.ŽIVČANA SAM I NAPETOG TRUBUHA VEĆ 2 TJEDNA.ZNA LI NETKO RAZLOG ZAŠTO BI TOLIK KASNILA A :? NIKAD MI SE TO NIJE DOGAĐALO?HVALA

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj ZVONKICA prvotno napisa
    CURE BOK
    POKUŠAVAM ZATRUDNJETI OD 7 MJESECA KAD SAM IMALA SPONTANI I NIŠTA.
    IMAM REDOVITU M SVAKIH 28-30 DANA.MEĐUTIM, SAD MI KASNI PUNIH 12 DANA A NISAM TRUDNA.ŽIVČANA SAM I NAPETOG TRUBUHA VEĆ 2 TJEDNA.ZNA LI NETKO RAZLOG ZAŠTO BI TOLIK KASNILA A :? NIKAD MI SE TO NIJE DOGAĐALO?HVALA
    Zvonkica dobro dosla, za pocetak nemoj pisat stampana slova jer to u nasem virtualnom svijetu znaci da vices , a sto se tice tvog pitanja najbolje bi bilo da posjetis svog ginekologa

ZVONKICA

Početno

Bok, evo me doma sa posla.Znam da velika slova znače vikanje al sam pisala s posla tak na brzinu da me niko ne vidi pa eto takva su bila upaljena....Znam da moram giniću i naručena sam za drugu srijedu al me to muči pa nastojim saznat odgovor...sutra će bit 13-ti dan od M niš...help

Početno

Dodajem Bronholeks kapi i Urosept čaj, proizvođač Azena. Pila sam ih 2 mjeseca i nakon 2 godine imam pozitivnu betu!

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo sto ja/mi radimo:

1. Prenatal od ozujka prosle godine kad je bio spontani
    2. Dodatna folna, B12 i B6 zbog MTFHR enzima
    3. Jedna nescafe dnevno
    4. Ne pusim, ne pijem, dobro spavam (eh, dosadan je zivot moj)
    5. Prehrana po Montignacu, s ponekim sladoledom, dobrom pizzom itd. kad mi dodje
    6. Promatranje sluzi (doc rekao da ne mjerim temp posto su mi ciklusi redoviti)
    7. Hopsanje za vrijeme plodnih dana, s posebnim naglaskom na to kad se meni hopsa (MM je uvijek za, ali ja vjerujem da kad meni nije do hopsanja da onda nema ni dobrog okruzenja za zacece)
    8. Narucila knjigu "Povecajte svoju poldnost"
    9. Previse mislim na sve to skupa, mada mislim da nisam pod stresom, ali ne znam kako prestati misliti na toliko zeljenu bebu...
    10.Izbacila grejp (uglavnom), tunu u konzervi i ostale ribe s visokim postotkom merkura i opcenito junk food
    11. Radim jogu za kraljeznicu

I jos uvijek NISTA!!! Arghhhhh, bas sam ljuta!

Ima li koja kakav savjet o tome kako prestati misliti na sve to skupa??

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •