Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: sakupljaci-razvaljivaci

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno sakupljaci-razvaljivaci

u koju skupinu spadaju vasa djeca????
    Moji u ovu drugu :/

vidim da ima djece koja vole da im je sve na mjestu, slozeno, sastavljeno... Kod mojih je obratno. Ako sam slozila igracke, samo ih zgrnu na pod, jer im ocito smeta da su na svom mjestu.

Upravo je Sami po 10-i put razvalio ladicu od ormara. Vjerujem da se vise i ne moze zalijepit :shock:

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj je kombinacija - malo ga šora rastavljanje, malo slaganje (i zna gdje što stoji pa nas ispravlja ako stavimo na krivo mjesto... jednom, kad smo bili kod frendova, a frend spremao ispit pa raširio skripte oko kreveta, malac je rekao frendu kak mu je u sobi nered i da bi si to trebao pospremiti )

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Stopostotni razvaljivač. U deset minuta stan izgleda kao nakon atomske eksplozije. Prisiljavam ga da pospremi svoje stvari, ali to mu ide puno teže od razvaljivanja.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

stariji razvaljivac (10), mladji sakupljac (2,5). s jeseni bi trebali u zajednicku sobu :/
    ima li tko slicna iskustva, hoce li to funkcionirati?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Sakupljacica. Sve slaze, slaze.....

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u svaku.

Lovro je razvaljivač radi sastavljanja (odnosno sastavljivač) i onda je još i sakupljač (višekratno) razvljenih i sastavljenih stvarih.

Ne daj Bože da netko vikne u kući: "Stragano/puklo/rastavilo se!" (ili on to učini)...eto ga trči po šarafinciger/selotejp/ljepilo/čekić/čavliće.....i onda sve to pohrani kako bi opet rastavio/sastavio....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Moj je kombinacija - malo ga šora rastavljanje, malo slaganje (i zna gdje što stoji pa nas ispravlja ako stavimo na krivo mjesto... jednom, kad smo bili kod frendova, a frend spremao ispit pa raširio skripte oko kreveta, malac je rekao frendu kak mu je u sobi nered i da bi si to trebao pospremiti )
    i moj isto tako

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Izvadi veš iz ladice, rasipa po podu i onda to sve zajedno stavi u plastični lavor za veš? Razvaljivač-sakupljač all-in-one.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moja je još neosviješteni sakupljač. Dakle, kad joj se hoće, tako lijepo zna pokupiti, posložiti, sve zna gdje šta ide...
    Ali joj se tako rijetko hoće...

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

K je i jedno i drugo...
    mada vise razvaljuje i razbacuje ali hoce i poslagati slikovnice i druge igracke

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj, bas o ovome mozgam ovih dana sto smo svi doma...

ovo dvoje starijih definitivno su totalni razvaljivaci... totalno ih ne grebe gdje su im stvari, sto se s njima dogodilo, jesam li nesto "za kaznu" uklonila, jesu li nesto novo dobili (odusevljenje traje stvarno kratko, ja sam zbilja vjerovala da ce s godinama to poceti biti sve dulje i dulje :/ ), jesu li to nesto novo vec strgali, rastavili, zbacili pod krevet, zaboravili...

a spremanje - boljka svoje vrste. nije da ne znaju gdje se sto sprema i gdje stoji, ali sto ih nije briga i sto je svako (ali bas svako!) spremanje uvijek i ispocetka jednaka borba, patnja i rat... mene to iscrpljuje vise nego ista drugo u njihovom odrastanju...

a kad su negdje u gostima (kod nekih prijatelja je to vec stvarno rutina), onda znaju i bez pogovora (gotovo radosno!) spremaju igracke prije odlaska ili prelaska na drugu aktivnost (gledanje crtica, izlaska u dvoriste ili sl...) - zasto je doma tako totalno i apsolutno suprotno - ne mogu dokuciti :?

ovaj najmladji je za sada neka neodredjena mjesavina. jako cesto kad nesto uzme (dal igracku ili neku "prakticnu" stvar ili bilo cije cipele) nakon upotrebe vraca na mjesto - i to jako poticem i hvalim - ali je istovremeno jako sklon proci pored kutije u kojoj stoje tracnice i vlakici i dici je u zrak i istresti na pod, okrenut se i otic u kuhinju vadit lonce iz ormara, npr...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •