-
Crveni palac na nozi
Bebaču (2,5 mjeseci) mi se upalilo meso s jedne strane na palcu. Pod tim mislim crveno meso i kožica se guli (kao žulj, ali nije).
Da li je tko imao slično iskustvo? Da li to mogu biti gljivice ili može li bebi zarasti noktić u meso? Trebam li odmah doktorici?
-
Mi smo s iskustvom samo nadam se razlicitim. Ja sam prije nekih mjesec dana upravo na palcu imala stafilokok, mazala nekom kremom i proslo.
Nekidan vidim da se i Antoniu isto napravio mali mjehuric (kao ugnojeno) i sve se zacrvenilo, medjutim nakon par dana je proslo, sad mu se samo malo kozica guli. Nadam se da kod njega nije u pitanju ni bakterija ni gljivice. Za 2 dana nam je pregled pa cu vidjeti..
-
P.S Bila sam srela medicinsku sestru od pedijatra, ona mi je rekla da cesto puta dodju mame s takvim izgledom palaca i da to uglavnom bude od uratsanja noktica.
-
Uh i ja nažalost mislim da je urasli nokat i nažalost mislim da neće proći bez doktora. I moj mali je imao isto takav prstić, ali on je imao tri i pol godine i mi smo to riješili u Medi pedu, kod pedikera, mada nisam sigurna da bi oni to htjeli raditi na tako maloj bebi. Uglavnom kad smo došli kod pedijatrice ona je izjavila: da, divlje meso, tj.urasli nokat i poslala nas u Klaićevu, gdje su oni ustvrdili da treba operacija i to pod općom anestezijom. Ja sam odustala od toga i nazvala Medi ped i riješili smo bezbolno problem. Neznam, možda da prvo odeš kod svoje pedijatrice, pa da prvo vidi o čemu se toćno radi.
Ako ipak je noktić u pitanju, nazovi u medi ped, pa moli ako mogu samo pogledati. Tam je teta Željka koja je baš super, nježna i draga osoba.
Sretno i javi kako je. Ja se nadam da ipak nebude ništa tak strašno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma