:D :D :D
Čestitam od srca.
:D :D :D
Čestitam od srca.
ENI_MIA, od srca čestitam!
Ajme, koja sreća :D !!! Čestitam vam :D !!!
Super! Čestitam! :D
...Evo nas opethvala svima na čestitkama
![]()
![]()
uglavnom, u četvrtak idemo na upoznavanje sa malenim...jedva čekamo, iako se malko i bojimo tog prvog susreta..kako će reagirati na nas, kako on izgleda...imamo 1000 i jedno pitanje...1000 i jedan strah...ali opet se nadamo da će sve proći u najboljem redu...
![]()
...kakva su Vaša iskustva što se tiče prvog susreta s djetetom?što ste mu donijeli, slatkiše ili kakvu igračku?
javim Vam kako je prošao susret![]()
![]()
![]()
Pročitaj kbegicsinu priču - kako je protekao susret i što su kupovali - tamo imaš opisano. Sretno!
čestitam od srca :D
sretno... najvažnije je da ponesete otvoreno srce koje očito imaš...![]()
(moram priznat da ti malo zavidim)![]()
Čestitamo i mi - bravo za vas :D
I mi smo imali strahove i pitanja kod tih prvih posjeta, ali sve to prođe (pre)brzo. Uzmite kameru ili fotača i slikajte čim više. Mi kad danas gledamo slike i snimke tih prvih dana izgleda nam kao da je prošlo 100 godina
Samo hrabro naprijed ..... sve će biti ok![]()
Evo da Vam se javim...susret je prosao u najboljem redu, malo nas je bilo strah, ali sve je dobro proslo...![]()
kad smo dosli, docekao nas je na vratima, jedan mali deckic smedje kose sa velikim neodoljivim smedjim ocima, i sa plisanom velikom zirafom ispod ruke...tako nam je bio sladak da jednostavno nismo mogli odoljeti... vjerujem da cemo taj prizor pamtiti cijeli zivot...maleni je dosta mirno dijete, tako da je bio malo suzdrzan prema nama, sto je i normalno ali to ce vjerojatno s vremenom proci...uglavnom, sad jos da prikupimo sve papire da ga mozemo definitivno dovesti doma i nasoj sreci nema kraja :D
slikali smo stotinu slika, tako da sada MM i ja stalno vrtimo slike, video jer bi najradje htjeli da je on sada tu sa nama...![]()
![]()
... imam jedno pitanje, buduci da je vece dijete a ja zelim ostati doma, da li znate koliko se mjeseci moze ostati doma i kolika je posvojiteljska naknada?
Hvala svima na podrsci![]()
![]()
![]()
Za sada je posvojiteljski dopust 9 mjeseci , a naknada 1660kn jer je dijete starije od godinu dana.
ENI_MIA prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
skroz san se raznjezila ...
cestitam jos jednom!![]()
![]()
mene je raznježila plišana žirafa
:D :D ii za vas i za malenog
Jasno da je bio suzdržan, ali promijenit će se to brzo.![]()
čestitam :D , i šaljem veliku pusu malom srčeku koji je uspio naći svoju mamu i tatu![]()
. Nek vam u kuću unese veselje i sreću isto kao i vi u njegovo srce.
![]()
![]()
lijepo je pratiti ovakve teme od početnih nadanja i strahova do ostvarenja sna!
čestitam i vama i malom smeđookom žirafoljupcu! :D
cestitam od sveg srca, da sto prije budete skupa!![]()
ajmepredivno!
Za dijete starosti do 12 godina može se ostati doma 270 dana, a naknada je 1663,000 kuna.ENI_MIA prvotno napisa
Da što prije budete skupa![]()
![]()
da se nadovežem, jel čuo netko da se porodiljski/posvojiteljski može produžiti do 12te godine?? ima li netko detaljnije informacije?nela prvotno napisa
eni-mia čestitke od![]()
Prekrasno!
Čestitam od srca i želim sve najbolje novoj obitelji!
čestitam od srca![]()
![]()
Čestitam![]()
!
Dragi moji, evo samo da Vam se javim da je mali princ dosao doma u petak...iako jos nisu papiri svi rjeseni, rjesavamo ih u hodu, buduci da su godisnji odmori to nam bas i ne ide u prilog, ali MM i ja smo na dopustu tako da mozemo uzivati sa malenim...
uglavnom, sve u svemu, dobro je...mali se prilagodjava, ne mogu reci da ide lako..jer imam osjecaj da jedan dan idemo deset koraka naprijed a nakon dva dan imam osjecaj da idemo deset koraka natrag, ali valjda to je normalno i treba vremena da dodje sve na svoje... mene jos ne zove mama..ponekad da a ponekad teta, a MM zove tata...
sto se tice hranjenja, sam jede, a ponekad trazi da mu se daje, jedino je kod spavanja je malo problem, jer svaki put uslijedi negodovanje, plakanje, protivljenje..ali cim legne zaspi...to ce valjda proci s vremenom..
sretni smo sto je mali napokon sa nama i da mozemo zajedno uzivati kao prava obitelj...![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitam od srca i jako se radujem zajedno sa vama.
Puse![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je najvažnije.ENI_MIA prvotno napisa
Koraka naprijed i natrag će biti i dalje, imamo mi to i s malim i s velikim. :/
ENI_MIA di ste? Kako ide prilagodba?![]()
..evo da se javim...sve ide polako ali sigurno kako se ono kaže...već nas limač zove mama i tata...pogotovo se jako vezao za MM...![]()
uglavnom maleni je procvao u ovih mjesec dana što je kod nas, još uvijek se borimo sa spavanjem na večer, pranjem kose ( vrišti ne znam ni ja u kojem decibelu ) ali sve kroz igru i strpljenje nekako rješavamo...![]()
...prihvatio je naše roditelje, i bez problema ostane kod njih na par sati ako zatreba..malo se ljuti u početku ali ga poslije prođe-kasnije kad dođemo po njega, ima fazu ljutnje jer moramo kući a on se taman zaigrao... 8)
... što se čuvanja tiče ( nažalost ne mogu ostati kod kuće na dopustu ), odlučili smo da će po par sati biti u vrtiću a ostatak kod kuće s nonićima dok mi ne dođemo s posla...to nam je jedino muka jer znamo da bi morala ostati s njim doma barem nekoliko mjeseci, ali eto...srećom je da su nam u vrtiću izašli u susret jer imaju još taman 2 slobodna mjesta...
lijep pozdrav svima@ pusa![]()
![]()
![]()
![]()
Krasno ih je gledati kako se oslobađaju i opuštaju...![]()
Nemoj se uzrujavat zbog posvojiteljskog, mnogi ga ne mogu iskoristit.I mi ćemo svega dva mjeseca ovaj put zbog raznih okolnosti. Super da ste našli mjesto u vrtiću.
želim vam od srca ugodno i sretno djetinjstvo![]()
ovakve priče me dirnu u srce
![]()
želim vam od srca ugodno i sretno djetinjstvo![]()
ovakve priče me dirnu u srce
![]()
ENI_MIA prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
divno je znati da je još jedno dijete na ovom svijetu sada zbrinuto i da ima šanse za lijep život. svaka čast!![]()