-
Pozdrav! Thanks na odgovorima. AnjaRijeka pa to je predivna vijest :D čestitam na trudnoci i iskreno se nadam da ce biti sve u redu sa bebicama
da li ste bili na postupku umjetne ili? ako jesi u Rijeci ili Zgb? Mi smo bili u Ri, ali nismo bas bili zadovoljni sa odnosom doktor-pacijent pa smo se odlucili na zgb...ali kad smo doznali da MM ne moze imati djecu i da se ne moze nista uciniti a banke sperme u hrv nema, odustali smo, i krenuli u postupak posvojenja..iako ako se zakon za banku sperme u hrv regulira, sigurna sam da cu pokusati...
inace sto se molbi tice, vec sam danas dobila 3 odgovora :? preporuceno..kada brze su odgovorili ne znam....( malo su blizi centri nasem mjestu stanovanja ) uglavnom javljuju da ce nas uvrstiti na listu potencijalnih usvajatelja ali da za sada nemaju djeteta, ali iz jednog smo dobili da imaju curicu 98 godiste ali sa down sindromom, i da ako nismo zainteresirani da ce nas isto uvrstiti na listu potencijalih posvojitelja :? pa sta se i pismeno može predložiti dijete? MM i ja nismo u zahtjevu napisali da zelimo zdravo dijete vec dijete od 0 do 2,5 godine..ili 3,5...ali nismo tocno naveli riječ "zdravo"...da li ste Vi imali takvih iskustva, mozda? ...po Vama znači mogu već početi nazivati centre...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma