Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Kamo na sistematski

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A ima li tko iskustva sa poliklinikom Bates?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj LeeLoo prvotno napisa
    ..a da ja priupitam jeli bio netko u Medici u rijeci?kakve su cijene?nemam dopunsko pa jel....-nazvat cu ih sutra ujutro al' pitam veceras vas svejedno ako je neka bila..-koliko sam shvatila u onaj "obicni" sit. pregled spada: analiza krvi i mokraće,UZV unutr. organa i EKG?...a rade li tamo i UZV grudi i- rade li analizu markera iz krvi?..i dali se isto dugo čeka na rezlultat tih markera..
    p.s. super mi ovaj topic..eto spremam se i ja na sist. pregled ali mi polako pada mrak na oči kad se sjetim svih onih silnih čekanja na domu zdravlja pa razmišljam da otiđem u neku privatnu kliniku to "nabrzaka" obavit...-cure iz Rijeke?ste bile?
    Meni je Medico super. Svake godine kad smo dolazili dole sve bi obavila tamo.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

podižem.

morala bih otići na sistematski negdje gdje ću veliku većinu obaviti odjednom. nisam bila kod doktora od mirovanja u trudnoći, što će reći skoro 3 godine, a vučem razna stanja/boleštine koje sam morala kontrolirati svaka 3/6 mjeseci.

važan mi je pregled štitnjače i uzv grudi (to mi je br.1), kolonoskopija, ostalo me valjda neće ubit (bar ne odmah).

za nemetovu znam neka koma iskustva sa dijagnozama vezanim uz štitnjaču, tako da nju odmah preskačem.

molim vas neku info, dosta mi je hitno, posebno za grudi. zapravo za uzv grudi može i neki privatnik specijalist, ali da znate da je dobar.
    (ne tipa, joj, baš mi super, i svi nalazi su mi super.
    imam ciste koje nisam pregledala od kad sam rodila. a onaj topic sa zelenim kapljicama mi je dao misliti.)

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Poliklinika Croatia osiguranja na Iblerovom trgu (Importane Galerija)
    jako detaljan uzv dojki, stitnjace i abdomena

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj emily prvotno napisa
    Poliklinika Croatia osiguranja na Iblerovom trgu (Importane Galerija)
    jako detaljan uzv dojki, stitnjace i abdomena
    Potpisujem, preporučam otići kod prof.F.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Puno hvala!

Razmišljala sam o Medokolu, ali ću ipak vjerojatno kod ovih.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •